Hair Fashion Night by L’Oréal Professionnel

Maandag 30 mei was het eindelijk zo ver, de Hair Fashion Night van L’Oréal Professionnel in de Kromhouthal in Amsterdam. Op Facebook was veel over dit evenement te vinden en dat maakte mij erg nieuwsgierig, dus besloot ik mij aan te melden en een kaartje te bemachtigen!

Even na zes uur gingen de deuren open en jawel hoor.. een roze loper was uitgerold bij de entree! Het naar binnen gaan ging redelijk snel, even een fotootje, je registreren en hop.. je kon naar binnen! Bij binnenkomst werd al snel duidelijk dat dit een beauty en fashion evenement was. Er waren allerlei verschillende stands. Bij de stand van visagisten en make-up van L’Oréal Paris kon je je laten opmaken, bij de stand van Essie kon je je nagels laten lakken en tegen een gereduceerd tarief nieuwe nagellak kopen! Maar haarstyling van L’Oréal kon natuurlijk ook niet ontbreken, er was een stand met (heel veel!) kapper toiletjes. Binnen een half uur kon je een nieuwe ‘look’ krijgen.  Verschillende hairstylisten waren hard aan het werk om de mooiste creaties te creëren. Je kon als het ware een echte make-over krijgen. Erg leuk!

Foto 07-06-16 18 22 22

Tijdens dit evenement waren er nog een aantal andere activiteiten. De uitreiking van de Hair Influencer Award door Winston Gerschtanowitz die gewonnen werd door Rilana , een spetterend optreden van The Voice winnares Maan, de Fashionshow van Supertrash en een meet&greet met Leco van Zadelhoff. Maar wat is een evenement zonder lekker eten? Er waren diverse kraampjes aanwezig waar je eten kon bestellen, van sushi tot wraps.. Heerlijk!

Foto 07-06-16 18 24 12

De Fashionshow van Supertrash was in combinatie met L’Oréal Professionnel en dit was een hele gave combinatie. Terwijl de kleding gepresenteerd werd aan het publiek, zorgde L’Oréal voor de haarstyling van de modellen (live!) op de Catwalk! Wij hadden een heel fijn plekje op de eerste rij bemachtigd, dus wij konden het allemaal van heel dichtbij bewonderen. De show van Supertrash zorgde was spetterend, waardoor je meteen enthousiast raakte over de prachtige nieuwe collectie. Supertrash presenteerde de L’Oréal Capsule Collection en al zeg ik het zelf, dit is echt een geweldige collectie.
Tijdens het evenement kon je ook deze collectie shoppen met 20% korting, dus dat heb ik natuurlijk gedaan! Ik had de ‘Twisty Awesome’ top gekocht in donkerblauw en de ‘Karim FL’ top. Het liefst had ik de gehele collectie geshopt, maar je moet ook een keer tevreden zijn, hihi! Dus had ik twee favoriete items uitgekozen met 20% korting. Ben je ook benieuwd geworden naar de collectie? De collectie staat nu online (klik hier voor de collectie). Het is echt een aanrader!

Meerdere malen gedurende de avond waren er momenten om Leco van Zadelhoff te ontmoeten. Hij gaf haar advies en je kon met hem op de foto. Ik was eerst een beetje verlegen en toen besloot ik toch maar in de rij te gaan staan, want je leeft maar een keer! Na even gewacht te hebben was ik aan de beurt. Leco nam voor iedereen de tijd en.. wat is dat een leuke man zeg! Hij is eerlijk, professioneel en erg vakkundig, wat ik erg inspirerend vind. Leco gaf mij kleuradvies, want ik was benieuwd wat ik met mijn haar zou kunnen doen als ik totaal iets anders zou willen. Het was leuke ervaring om even met hem te kletsen en natuurlijk kon een ‘selfie’ niet ontbreken. Want tja.. hoe vaak komt dat nou voor!Foto 07-06-16 18 22 01

Je merkte tijdens dit event dat L’Oréal echt over dit event heeft nagedacht en het tot in de puntjes verzorgd had! Het was een heerlijke avond die zelfs afgesloten werd met een goodiebag! In mijn goodiebag zat (één van mijn favoriete tijdschriften) Grazia en een aantal L’Oréal professional (fullsize) haarproducten: Mythic Oil shampoo, Wild Stylers fixing spray en Hollywood Waves sweetheart curls serum! Ik kan niet wachten om deze producten te gaan uitproberen. Binnenkort zullen er reviews over deze producten op mijn blog verschijnen!Foto 01-06-16 18 04 05

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d