justbyjennifer

Beauty hotspot: Size Zero!

Een tijdje geleden noemde ik ‘Size Zero’ al in een eerder bericht op mijn blog, want Size Zero maakt deel uit van ‘My Diet Diaries.’ Maar wat is Size Zero dan? Word je daar ‘maatje zero’ van? Werkt het echt? Het roept misschien wel allerlei vragen op en in dit bericht hoop ik iets meer duidelijkheid te geven over het concept en wat mijn ervaringen er mee zijn!

Vorig jaar maart (2015) heb ik de knop omgezet om (op een fijne) manier te gaan afvallen, zowel voor een gezonder lichaam als voor mijzelf! Ik las op het internet en in diverse tijdschriften berichten over Size Zero en was benieuwd naar het concept voor figuurcorrectie en spieropbouw.

Size Zero geeft aan dat je met een behandeling 8 tot 28 centimeter kan kwijtraken.
Deze centimeters zijn gemeten op de plekken waar de behandeling plaatsvindt en vervolgens worden die centimeters bij elkaar opgeteld. Het apparaat (de Easy Shape Trainer) werkt met lichaamseigen trillingen (HFT-technologie) en zorgt voor spiersimulatie zonder je pezen, bindweefselbanden en gewrichten te belasten (Bron: Sizezero.nl).

Begin maart (2015) had ik een eerste consult. Tijdens dat consult werd ik hartelijk ontvangen door de medewerkster van Size Zero en moest ik een formulier met mijn gegevens invullen, voordat zij mij ging opmeten. Het opmeten van te voren is van belang, omdat je zo een beeld krijgt over de centimeters die je kwijt bent na een behandeling met de Size Zero Easy Shape Trainer. Na het opmeten kon ik gaan liggen en werd het apparaat op mij aangesloten (je kunt in je bikini of ondergoed liggen, het is net wat jezelf prettig vindt!). Vervolgens worden er ‘pads’ (ingesmeerd met gel) op je lichaam geplaatst en dat is best even koud! Deze pads worden aangebracht op de delen waar jij de behandeling wilt hebben, voor mij was dat destijds mijn buik en benen. Voordat de behandeling wordt gestart, word je vocht- en vetpercentage gemeten en hierop wordt de behandeling gebaseerd. Na deze meting kan het apparaat eindelijk starten. Ik had het programma: Slim 1. Dit programma wordt frequent ingezet bij kennismakingsbehandelingen. Ik zal je vertellen, het voelt super raar, maar het went snel! Sommige mensen vinden het kietelen, maar daar heb ik geen last van gehad. Het voelt alsof je spieren worden aangespannen door middel van een trilling en dat is soms best pittig. Natuurlijk mag het geen pijn doen, maar ik zoek wel graag mijn eigen grenzen op. Een goede ‘workout’ kan geen kwaad! Tijdens de behandeling kun je gewoon gebruik maken van je telefoon of een tijdschrift lezen en dat is eigenlijk ook wel relaxt!

Na ongeveer 45 minuten was mijn kennismakingsbehandeling klaar en werd ik weer opgemeten.. dit was natuurlijk heel erg spannend! En ja hoor.. ik was in totaal 24 centimeter kwijt!! De meeste centimeters waren van mijn heupen af, ik was daar namelijk meteen 8 centimeter kwijt! Door deze positieve ervaring besloot ik een jaar abonnement te nemen en ben ik een jaar lang bij Size Zero in Amsterdam geweest (aan de Wibautstraat in SportCity). Ik was altijd erg tevreden over de behandelingen en heb een aantal diverse behandelingen uitgeprobeerd waaronder: Slim 1&2, Lipo&Drain 1&2, Superpower en Silhouette. Silhouette werkt voor mij erg goed, maar het is een pittig programma.
Het heeft vier verschillende fases van trillingen. Voor mijn huid en lichaamscontour werkt dit programma uiteindelijk het beste. Mijn lichaam reageert hier namelijk goed op en het helpt mij met vocht afdrijving. Na de behandeling is het uiteraard wel van belang goed te drinken, omdat de afvalstoffen je lichaam verlaten via je blaas.

Bron: Sizezero.nl

Na een jaar in Amsterdam ben ik overgestapt naar Size Zero Volendam. Maart (2016) dit jaar belde ik Anja (manager van Size Zero Volendam) op, omdat ik graag over wilde stappen op een salon dichter in de buurt en ik wist dat je daar ook nog gratis voor de deur kon parkeren! Anja was enthousiast en gaf aan dat ik kennis mocht komen maken, omdat ik mij wel prettig zou moeten voelen. Dat waardeerde ik enorm, ik kan namelijk begrijpen dat het wel onprettig kan zijn om in je lingerie/bikini te gaan liggen als je je niet op je gemak bij iemand voelt. Uiteindelijk na het kennismakingsgesprek ben ik overgestapt naar Volendam. Anja is een super fijn persoon, klantvriendelijk en weet ook het één en ander over gezonde voeding/detox. Tips kun je zeker van haar krijgen! Daarnaast heeft ze ook een mooie salon, alles ziet er altijd keurig en verzorgd uit! Ik ga er iedere keer weer met plezier naar toe!

Momenteel heb ik geen jaar abonnement meer, maar een ‘onderhoudsabonnement.’
Dit betekent dat ik twee keer per maand naar Volendam ga om de Size Zero behandeling te ondergaan. Size Zero is echt een fijn concept en ik ben blij dat ik iedere maand nog twee behandelingen heb, ik zie nog steeds resultaat en het motiveert mij om gezond te zijn en te blijven!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Size Zero? Kijk dan op de site www.sizezero.nl of mail naar info@sizezero.nl. Benieuwd naar de salon in Volendam? Mail dan naar volendam@sizezero.nl!

Doe je al Size Zero? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring!