The Orlando Diaries!

“Of all the books in de world, the best stories are found between the pages of a passport.” Na weken van aftellen is het bijna zo ver.. de reis naar Orlando in Florida! Morgen zullen mijn zus(je) en ik eindelijk afreizen naar Amerika om een mooi avontuur te gaan beleven in Orlando!

Vorig jaar september hebben wij onze reis vastgelegd bij het reisbureau en de laatste paar weken hebben we al onze voorbereidingen getroffen! Dit weekend was natuurlijk helemaal druk, inpakken.. dat kost toch wel veel tijd. Maar het is voor een goed doel, een mooie reis en dat is de ‘inpak stress’ wel waard. We hebben er beide in ieder geval heel veel zin in! Dit betekent voor mijn blog dat er weinig updates  zullen zijn gedurende de reis. Uiteraard ga ik wel van alles vastleggen en schrijven, maar er is een mogelijkheid dat het pas achteraf op mijn blog te lezen is. Ik wil alles uit deze vakantie halen en er 200% van genieten.
Zo’n mooie reis maak je natuurlijk niet iedere maand.

Vanzelfsprekend kun je mijn avontuur wel volgen op mijn persoonlijke Instagram waar ik dagelijks updates zal plaatsen van onze reis. Klik op de Instagram button aan de rechterkant van deze site en volg mijn avonturen!
(Of klik op de link in dit bericht, dat kan natuurlijk ook!)

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Geniet van de reis! 😘

    1. Dankjewel! Het was geweldig! :*

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: