FRIDAY Mascara – Review

Lucky me! Vorige maand viel de Cosmopolitan op de deurmat en er zat weer een hele leuke ‘Cosmo Unlimited’ aanbieding bij! Dit keer een gratis fullsize mascara van FRIDAY. Oftewel.. tijd om de voucher meteen te gebruiken en de mascara te testen!

FRIDAY Mascara is een nieuw (Nederlands!) mascara merk. Online kun je je eigen ‘customized’ mascara bestellen, voor elke soort wimpers is er wel iets! Op de site kun je heel makkelijk je eigen mascara samenstellen. Je kiest als eerst je ‘soort’ mascara (ze hebben van alles, van volume tot aan verlenging!) en vervolgens kun je kiezen uit 8 verschillende borsteltjes. Yes, je leest het goed. Je kunt dus echt geheel je eigen mascara samenstellen! Na je mascara samengesteld te hebben kun je kiezen hoe vaak je de service wilt herhalen, FRIDAY Mascara komt namelijk met de post. Wil je het eenmalig proberen? Dat kan ook. Je kunt je abonnement namelijk ieder moment pauzeren en/of opzeggen. Foto 04-08-16 15 35 31
Mijn bestelling viel binnen een week door de brievenbus. De mascara zat in een mooie (en best luxe!) verpakking, het is echt een cadeautje voor jezelf. Wat een verwennerij! De verpakking bestaat uit een zwarte envelop en daarin zit het doosje met de mascara. Het doosje op zich ziet er al mooi uit en is erg praktisch! Als je het vervolgens opent zit er een spiegeltje in, een leuke quote (die je als magneet kunt gebruiken!) en natuurlijk de mascara zelf! De mascara zit ook nog netjes verpakt in papier, alles is zeer netjes verzorgd. Zoals ik al zei, echt een cadeautje voor jezelf. Ik had gekozen voor de ‘I want more..’ extreme volume mascara met borsteltje nummer 3. Natuurlijk moest ik de mascara meteen uitproberen en ik was zeer verrast!

Foto 04-08-16 15 27 49
Extreme volume? Ja echt wel. Wat een heerlijke mascara. Hij klont niet, lift je wimpers en geeft inderdaad een mooi volume. Helaas kon ik de mascara niet op vakantie gebruiken, want deze was niet waterproof (ze verkopen wel waterproof mascara op de website!). Nu ik weer thuis ben gebruik ik de Friday mascara weer en weet je wat ik nog het fijnste vind? Je mascara zit heel snel goed! Ik moet soms echt een aantal minuten met m’n mascara aan de slag wil het een beetje goed zitten en deze mascara is vrijwel perfect! Het duurt niet lang voordat mijn wimpers ‘goed’ zitten en met het juiste volume! Daarnaast is deze mascara niet duur. Meestal gebruik ik Lancôme of Chanel mascara’s, maar deze is net zo goed! Ten slotte heb ik geen last van mijn lenzen gehad, ik heb gevoelige ogen, maar heb absoluut geen last gehad van deze mascara. Mooi meegenomen! Op de website vermeldt FRIDAY ook dat de mascara geschikt is voor gevoelige ogen en lenzendragers. Onder mijn mascara gebruik ik wel altijd een lash primer. Ik gebruik dan Estée Lauder: Lash Primer Plus (hier ben ik ook een enorme fan van, hihi. Ik gebruik het echt al jaren!!). Hier onder is het resultaat te zien met de FRIDAY Mascara + Lash primer. Ik ben heel erg tevreden en ben eigenlijk wel benieuwd geworden naar de andere mascara’s van FRIDAY!

Foto 04-08-16 15 34 06

Zoals je kunt lezen ben ik erg blij met mijn FRIDAY Mascara. Dankjewel Cosmopolitan & FRIDAY Mascara! Heb jij een FRIDAY Mascara? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring!

Voor meer informatie over FRIDAY Mascara ga je naar www.fridaymascara.com
Een FRIDAY mascara incl. verzendkosten kost 10,50! Daarnaast is de mascara dierproefvrij!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. Wat een leuk concept 🙂 echt heel mooi effect ook :)! X

    1. Het concept is echt tof! Ben er heel blij mee. Dankjewel voor je reactie! 🙂 x

    1. Dat is ’t zeker, hihi! Dankjewel voor je reactie. x

  2. Tony chocolonely :O lekker !!(valt mij weer op haha) maar leuke blog !

    1. Dankjewel.. en tja.. Tony’s is een must 😉 haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d