L’Oréal Professioneel heeft weer een nieuw product op de markt gebracht voor kappers en ik mocht het testen! Mijn zus is kapster (in opleiding) en werkt bij Kapsalon Loes, een salon die met onder andere L’Oréal producten werkt. Ik werd gevraagd als model en natuurlijk zei ik meteen ja, want ik was ook wel benieuwd naar het nieuwe product van L’Oréal genaamd ‘Smartbond.’

Dinsdag avond 23 augustus ging ik samen met mijn zus (Melissa) en Loes naar een salon in Purmerend waar L’Oréal een avond had georganiseerd om een aantal kapsalons te informeren over het product en het uit te testen. Allereerst werden we hartelijk ontvangen door Linda van L’Oréal Professionnel, we nuttigden een drankje voordat de uitleg van Smartbond begon. Smartbond is een product dat uitsluitend gebruikt wordt door kapsalons. Het product zorgt voor bescherming en versterking van het haar. Smartbond wordt door de kleuring en/of ontkleuring gemengd. Het kleuren van je haar wordt door dit product beter en gezonder voor je haar! Dit product beschermt namelijk de zout- en zwavelbruggen van het haar, waardoor het haar niet beschadigd van de (ont)kleuring. Naar mate je dit product gebruikt (als je je haar kleurt en de thuis conditioner gebruikt!) wordt de kwaliteit van het haar verbeterd.

Foto 27-08-16 14 40 49

Na de uitgebreide uitleg van Linda gingen Melissa en Loes aan de slag met mijn haar.
Ik wilde eigenlijk wel wat anders, want door de zomerzon was mijn haar erg blond geworden en mijn haar was gaan pluizen als een gek! Zo’n Smartbond behandeling gemixt met een ander kleurtje vond ik dus wel een goed plan.
Melissa en Loes gingen de juiste hoeveelheid van het product mengen met de kleuring en vervolgens werd mijn haar gekleurd. Na een lange tijd kon mijn haar uitgespoeld worden en vervolgens deed Melissa nog een ‘Milkshake’ toner over mijn gehele haar. Daarna was het eindelijk tijd voor stap 2 van Smartbond!

Smartbond heeft eigenlijk drie stappen. Stap 1 is het mengen met de kleuring, stap 2 is het laten intrekken van een Smartbond vloeistof nadat de kleuring is uitgespoeld, maar wel voordat het haar gewassen wordt. Vervolgens is stap 3 de conditioner die je 1 keer in de week thuis kunt gebruiken om de versterking van het haar te bevorderen.

Na het intrekken van stap 2 van Smartbond kon mijn haar weer uitgespoeld en gewassen worden. Hierna kon mijn haar gedroogd en gestyled worden en gingen we op weg naar het eind resultaat! Mijn haar is gestyled met de Steampod van L’Oréal Professionnel. Toen ik het eind resultaat zag was ik zelf verbluft! Mijn haar voelde al meteen gezonder en zachter aan! Zelfs mijn pluis was minder en mijn haar zag er echt al veel beter uit dan voorheen. Ik was erg tevreden en ben het nog steeds! Ik weet zeker dat ik een volgende keer (als ik mijn haar weer ga kleuren bij Kapsalon Loes), dat ik voor Smartbond ga! Je betaalt een kleine hoeveelheid meer, maar het is zoveel beter voor je haar, dus ik zeg doen!
Naast dat ik erg blij was met mijn haar, was de avond door L’Oréal ook goed verzorgd. Van hapjes (ja.. zelfs sushi!) en drankjes tot aan gastvrijheid, het was een gezellige avond met een goed eind resultaat! Het resultaat is hieronder te zien op de voor en na foto die genomen is in de salon!

Heb jij ook ervaringen met Smartbond? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring!

Wil je liever meer weten over Smartbond? Vraag dan in jouw (L’Oréal) salon naar het product of kijk op de website van L’Oreal Professionnel.

14034753_1147989378629201_8984535584391630487_n

 

 

 

 

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Ik draag blonde extensions en heb zelf hierbij ook gekleurd haar en het werkt echt geweldig!!ik heb de smartbond 3 thuis en gebruik dat een of 2 maal per week mijn haar heeft nooit zo mooi gezeten glanst en is vol.echt een aanrader!!

    Groetjes inge

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: