Food hotspot: Eten bij.. Bulls and Dogs!

Als er iets is waar ik heel blij van word, dan is het eten. Vooral lekker uiteten gaan, lunchen, ontbijten.. alles kan! Ik vind het dan vooral leuk om diverse nieuwe tentjes uit te proberen en vervolgens aan mijn lijstje van persoonlijke hotspots toe te voegen. Vandaag laat ik jullie kennismaken met een van mijn favoriete eettentjes in Amsterdam: Bulls and Dogs!

Bulls and Dogs is een gezellig restaurant in de van Woustraat in Amsterdam (de Pijp). Volgens Bulls serveren zij funky fastfood, ook wel soulfood! Zodra je dit restaurant binnenkomt merk je al de fijne ‘vibe’ die er hangt. Het is een klein restaurant, maar wel sfeervol ingericht, waardoor je het verschil al merkt als je binnenkomt. Van hoge tafels met krukken tot aan gewone tafels met banken en kussentjes. Het is een fijne plek en je kunt er ook nog eens heerlijk eten tegen een hele goede prijs! Daarnaast zijn de mensen die er werken vriendelijk en hoef je niet lang op je eten te wachten.

Maar wat kun je daar nou eten? De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Bulls and Dogs serveert heerlijke hotdogs! Nee, niet zomaar hotdogs. Men denkt bij hotdogs vaak aan een broodje met een knakworst, maar dit is bij Bulls and Dogs natuurlijk niet het geval. In samenwerking met een slager uit Amsterdam worden er diverse worsten gemaakt die vervolgens op een heerlijk knapperig pretzel broodje worden gedaan. Je kunt er verschillende soorten vlees eten zoals varkensvlees, lamsvlees, maar zij hebben ook vegetarische gerechten. Ze hebben dus voor ieder wat wils!

foto-08-12-16-18-37-07
Onion rings, Into The Forest Dog, Bacon&Chips Dog, Curly fries en Homemade ice tea.
Mijn favoriete warme gerecht bij Bulls is de Bacon and Chips dog. Een van varkensvlees gemaakte ‘hotdog’ op een pretzelbroodje met bacon, naturel chips en mosterdmayonaise. Daarnaast houd ik ervan om ‘side dishes’ te bestellen die je samen kunt delen. Ik raad de onion rings en de curly fries aan! Het is verrukkelijk! Echt het proberen waard. Natuurlijk mag een drankje bij het eten niet ontbreken. Bij Bulls serveren ze diverse bieren, frisdrank, koffie en thee, maar ook homemade (perzik) Ice tea. De Ice tea is bij mij persoonlijk favoriet, goed van smaak en niet te zoet! Heerlijk vers.

Foto 23-09-16 19 42 52.jpg
Homemade ice tea, Bacon&chips dog en Curly fries.
Uiteraard kan ik niet de milkshakes overslaan. Bulls and Dogs staat bekend om zijn milkshake foto’s op Instagram en natuurlijk heb ik er ook een foto van gemaakt! Op het menu staan diverse milkshakes met allemaal een eigen smaak.
Ik ben twee keer bij Bulls geweest en dus heb ik twee keer een milkshake kunnen proberen: Intense Chocolate Devotion en Fantastic Caramel Fenzy. Ze zijn allebei erg smaakvol en de manier waarop de milkshakes gepresenteerd worden is iedere keer weer een feestje. Je kijkt je ogen uit als iemand een milkshake heeft besteld, het is een ware creatie. Ze zijn wel machtig, maar het is het waard. Ik sla een milkshake bij Bulls and Dogs niet af! Wil je graag een avondje lekker eten in een hip, gezellig en betaalbaar restaurant? Dan is Bulls and Dogs de juiste eetgelegenheid.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Bulls and Dogs? Klik dan hier voor meer informatie en de menukaart. Je kunt Bulls and Dogs vinden in Amsterdam in de van Woustraat 58, maar ook in de Foodhallen van Amsterdam. Ben je er een keer geweest, wil je je ervaring delen of heb je een vraag? Laat dan gerust een comment achter!

 

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. […] geweest, is niet meer op één hand te tellen. Het blijft een hele fijne hotspot! In mijn vorige post was ik al enthousiast over deze gezellig plek. Iedere keer ben ik weer verrast als ik de menukaart […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d