Food Hotspot: Macaron by RJA

Je kent ze vast wel, die kleine schattige zachte koekjes met een heerlijke vulling uit Parijs, yes Macarons! Helaas is Parijs niet om de hoek, maar gelukkig worden deze lekkere koekjes al op veel plaatsen verkocht. En je raadt het al.. ik ben fan! Een ware macaron liefhebber. Ben je ook zo’n macaron liefhebber? Lees dan snel verder..

In Amsterdam is een tijdje terug een patisserie geopend genaamd: Macaron by RJA.  Macaron by RJA is opgericht door patissier Ruben Jan Adriaan. Hij heeft jarenlange ervaring als patissier en heeft gewerkt bij o.a. Pierre Hermé, Oud Sluis en Mandarin Oriental. Nu heeft hij twee Macaron boutiques geopend in Amsterdam. In zijn Franse patisserie verkopen ze diverse macarons en éclairs van hoge kwaliteit. Natuurlijk als macaron liefhebber moest ik daar een keer langs!

foto-26-11-16-14-57-36
Macarons in de Cornelis Schuytstraat
Naast de diverse macarons die zij verkopen, hebben ze ook overheerlijke gebakjes waarbij het water je in de mond loopt! Je hoeft niet naar Parijs voor deze Franse lekkernijen, Amsterdam is al dichtbij genoeg! Macaron by RJA heeft twee locaties in Amsterdam. De patisserie heeft een locatie in de Cornelis Schuytstraat en in de Utrechtsestraat. Tot op dit moment heb ik de patisserie in de Cornelis Schuytstraat een aantal keer bezocht en het was mij iedere keer weer een waar genoegen.

Bij de patisserie heb je een mogelijkheid om iets te drinken met wat lekkers erbij, zoals een kop thee/koffie met een macaron/éclair, maar je kunt ook gebakjes en/of macarons meenemen voor thuis! Daarnaast kun je (als je in de nabije omgeving woont) een bestelling plaatsen bij Deliveroo of Foodora om de heerlijke lekkernijen van Macaron by RJA thuisbezorgd te krijgen!

Foto 06-09-16 21 07 06.jpg
Overheerlijke zoetigheden in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam
Houd jij ook zo van macarons en ben je hier wel eens geweest? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring. Vragen zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Je kunt Macaron by RJA vinden op deze twee locaties in Amsterdam: Cornelis Schuytstraat 50H & Utrechtsestraat 18a.

Voor meer informatie kun je terecht op deze website.

 

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d