Outfit inspiration 2.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Dit keer heb ik een outfit gecreëerd met als kleuren thema: grijs, zwart en zilver. Ik probeer veelal bij dezelfde kleuren te blijven als ik een setje draag. Zo laat ik kleuren terugkomen in de details, maar ook in de gehele outfit op zich. Dit is een comfy outfit, maar tegelijkertijd ook fashionable. Daarnaast is dit echt één van mijn favoriete jeans, dus deze broek zal je met regelmaat terug kunnen zien op mijn blog! Deze complete outfit heb ik gekocht bij de winkel van Object in Zaandam. Outfit details zijn te vinden onder de foto.


Zwart bomberjack by: VILA (Kleur helaas momenteel niet online verkrijgbaar bij Bestseller.)
T-Shirt by: Jacqueline de Yong (Momenteel niet online verkrijgbaar bij Bestseller.)
Coated Noos Jeans by: VILA

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d