Outfit inspiration 3.0

Het is weer tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Jurkjes? Vroeger droeg ik ze nooit. Maar voor afgelopen zomervakantie wilde ik toch een jurkje hebben. Niet wetende dat dit jurkje nog zo makkelijk van pas zou komen bij deze outfit. Ik combineerde mijn jurkje van H&M namelijk met een panty, een bomberjack van kant en overknee laarzen om een classy en feestelijke look te creëren! En nog comfortabel ook. Outfit details zijn weer te vinden onder de foto!


Bomberjack by: Pigelle. (Gekocht bij ONLY. Helaas kan ik de link niet vinden.)

Jurkje by: H&M

Overknee laarzen by: Tamaris

Kettinkje by: SIX (in Spanje gekocht.)

Armband by: Guess (In Amerika gekocht.)

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d