Food Hotspot: High tea bij de Yoghurt Barn! 

Een high tea met een vriendin of familie vind ik altijd gezellig. Theeleuten en lekkere snacks, mij zul je niet horen klagen. Heerlijk! Ik deel met jullie vandaag mijn ervaring over deze unieke high tea bij de Yoghurt Barn.

Op Instagram kwam ik deze leuke plek tegen genaamd de ‘Yoghurt Barn’ en ik was meteen enthousiast! Het was dus tijd voor een bezoekje aan de Yoghurt Barn. Het concept sprak mij aan en gaf mij een gezond gevoel. Zij gebruiken namelijk biologische producten van hoogwaardige kwaliteit. Een aantal toppings van de Yoghurt Barn zijn niet biologisch. Wel is het gebak lactose-, suiker-, en glutenvrij! Daarnaast houden zij rekening met duurzaamheid. De verpakkingen zijn bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar en gebruiken zij in de ‘Barns’ groene stroom. De Yoghurt Barn is een plek om te lunchen/brunchen, te ontbijten, voor een gezellige high tea, maar je kunt de producten ook to-go meenemen!

De Yoghurt Barn is te vinden op diverse locaties in Nederland, zoals in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Ik ben op bezoek geweest bij de Barn in Amsterdam in de Pijp voor een high tea. Het is een gezellige en goed bereikbare plek. In Amsterdam is het personeel (klant)vriendelijk en staan zij voor je klaar. Het is wel belangrijk om van te voren te reserveren voor een high tea, dit had ik dan ook op tijd gedaan.

De high tea zelf was verrukkelijk! Heerlijke (gezonde) snacks, veel keuze uit thee en variatie qua eten. Degene die ons hielp was erg vriendelijk en vertelde uitgebreid wat er geserveerd werd. Het was een hele mond vol, maar het eten zag er lekker uit en dat was het ook! We kregen de keuze uit diverse verse thee en allebei een fruitsapje. Daarnaast stonden er vier ‘Yoghurt specials’ met diverse toppings op het dienblad en heerlijke broodjes met twee smeersels (ook van yoghurt gemaakt) en boter. Het ‘Oerbrood’ vond ik persoonlijk het lekkerst! Natuurlijk konden een aantal zoetigheden ook niet ontbreken tijdens de High Tea. We hadden alle twee een stukje carrot cake en brownie van De Drie Graefjes en nog twee kleine gebakjes. Onze buikjes waren goed gevuld! Tot onze verbazing kregen we bij het afrekenen ook nog een kleine mini frozen yoghurt met topping naar keuze. Ook erg smakelijk! Ik heb genoten.

img_3410
De overheerlijke high tea!
Ik zou de Yoghurt Barn zeker aanraden. Het is een gezellige hotspot, waar je heerlijk kunt eten en drinken, maar er heerst ook een fijne sfeer. Het was erg leuk om een keer een totaal andere high tea uit te proberen. Ik zou het graag nog een keer willen doen en ik kom zeker terug!

Wil je meer informatie over de Yoghurt Barn? Klik dan hier! De Yoghurt Barn in de Pijp van Amsterdam zit in de 1e Van de Helststraat 80 en is maandag t/m zondag geopend!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Dit ziet er zo goed uit! Leuk concept, even een keer wat anders…

    1. Het is echt super! Ik raad het aan. Het is leuk om inderdaad een keer wat anders te hebben. 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: