Het is weer tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Dit keer heb ik er voor gekozen om zwart met grijstinten te combineren. Deze outfit is ideaal voor allerlei gelegenheden, zoals werk, een lunch, maar ook voor een verjaardag! Het fijne aan deze outfit is, dat het erg comfortabel zit. Ik vind het zelf altijd prettig om het gevoel te hebben er ‘leuk’ uit te kunnen zien, maar wel in kleding die lekker zit. Dit setje is precies de juiste combi voor mij! Daarnaast is dit echt mijn favoriete jeans, dus wederom komt deze weer voorbij! Uiteraard heb ik deze outfit ook gecombineerd met een paar hakken, helaas zijn deze niet op de foto terug te zien. Ben je nieuwsgierig waar ik deze outfit vandaan heb?  De details zijn weer te vinden onder de foto!


Lang vest by: Only
T-shirt met tekst by: Josh V
Leatherlook coated jeans by: VILA
Tas by: Kate Spade (vorige zomer in Amerika gekocht, maar dit merk is ook verkrijgbaar bij De Bijenkorf! Ik kan helaas de link niet vinden.)
Riem: Primark

 

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: