Outfit inspiration 5.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Voor mijn 24e verjaardag was ik op zoek naar een classy en feestelijke outfit. Na een dagje shoppen in januari vond ik uiteindelijk dit jurkje bij Object in Zaandam. Ik was meteen verkocht! Het fijne aan dit jurkje is dat hij strak valt, een mooie overslag heeft en.. het zit nog comfortabel ook! Daarnaast heeft het jurkje dunne en glanzende strepen vanaf de schouders tot aan de onderkant van de mouw. Dit geeft het jurkje net een andere ’touch’ en kun je het op diverse manieren stylen. Ik ben er blij mee! Een LBD (Little Black Dress) is onmisbaar in de kledingkast, toch? De outfit details zijn te vinden onder de foto.

img_3718

Jurkje Sandra Sport by: Only (Momenteel niet online verkrijgbaar bij Only)

Ketting & Armband by: Guess

Laarzen by: Tamaris

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: