Beauty hotspot: Extensionbar in Purmerend

Wenkbrauwen zijn hot en daarom nam ik een kijkje bij de Extensionbar in Purmerend! Zelf wilde ik een nieuwe ‘wenkbrauw look’ uitproberen, dus maakte ik een afspraak bij Tess, de eigenaresse van de Extensionbar.

De Extensionbar is gevestigd in het centrum van Purmerend. Tess heeft een eigen salon en voert daar diverse behandelingen uit. De Extensionbar heeft momenteel twee soorten behandelingen: Het shapen van je wenkbrauwen en het aanbrengen van wimper extensions (waarbij je ook nog de keuze hebt uit diverse soorten!). Ik heb alleen gekozen voor het wenkbrauw shapen, daar kwam ik tenslotte voor. Ik kon al redelijk snel terecht, binnen een week had ik een afspraak staan!

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door Tess, mijn jas werd aangenomen, ik kon mijn spullen ophangen en kreeg ik iets te drinken. Daarna kon de behandeling beginnen! Ik merkte al meteen aan Tess dat dit haar passie is en dit straalt de salon ook uit. Ze bekeek mijn wenkbrauwen goed, legde vervolgens het principe van wenkbrauw shapen uit en vertelde zij wat zij bij mij ging doen. Dit stelde mij op mijn gemak en merkte ik ook meteen dat Tess erg vakkundig is. Mijn wenkbrauwen zijn van nature dun en fijn, maar ik was wel toe aan een vollere wenkbrauw! De wenkbrauwen maken namelijk een groot deel uit van het gezicht en kunnen je een bepaalde look laten uitstralen. Het is daarom belangrijk dat de wenkbrauw bij jou past. Tess wist hier zeker wel raad mee! De behandeling kon dus gaan beginnen..

Na de uitleg begon Tess met het verven van mijn wenkbrauwen. De verf werd ruim aangebracht, zodat alle donshaartjes meegenomen konden worden. Na een tijdje werd de verf eraf gehaald en werd de vorm van mijn wenkbrauw bepaald. De wenkbrauw werd vervolgens gewaxt. Dit was vrijwel pijnloos! Ik ben geen fan van het waxen, maar dit was helemaal geen nare ervaring. Ik voelde het amper! Dit was natuurlijk erg prettig. Enkele haartjes werden nog verwijderd met een pincet en daarna werden mijn wenkbrauwen nog bijgeknipt. Ik was bijna zo goed als klaar! Tess had een wenkbrauwpotlood bij zich en hoefde maar vrij weinig bij te tekenen. Zij gaf mij wel een spiegel en legde uit hoe ik zelf het beste mijn wenkbrauwen bij zou kunnen tekenen, met welk potlood en waar ik het kon halen. Uiteindelijk raadde zij mij het wenkbrauwpotlood van de Hema aan, dus die heb ik snel daarna gekocht! Het is de bedoeling dat de behandeling iedere 5 weken bijgehouden wordt, zodat de wenkbrauw met de tijd steeds voller wordt. Tess gaf ook aan dat met de langere termijn het resultaat steeds mooier zal worden. Mijn vervolgafspraak had ik daarom meteen bij Tess ingepland! Nu ben je vast benieuwd naar het eindresultaat. Op de foto hieronder is het eindresultaat te zien!

Voor en na de behandeling!

Ik ben erg tevreden over de ‘nieuwe shape’ van mijn wenkbrauwen, de sfeer en de vakkundigheid van de Extensionbar in Purmerend! Het is zeker een aanrader als je je wenkbrauwen wilt laten shapen. Ik kijk zelfs nu al uit naar mijn vervolgafspraak!

Wil je meer informatie over de Extensionbar? Klik dan hier.

Het shapen van je wenkbrauw kost bij de Extensionbar 27,50. De Extensionbar is gevestigd aan de Nieuwstraat 29b in Purmerend.

 

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d