Outfit inspiration 7.0

Het is weer tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Een beetje glitter en glamour mag op zijn tijd wel, daarom heb ik deze outfit samengesteld! Zelf vind ik een groene jeans echt een fijne musthave voor in mijn kledingkast. Groen is vrijwel met veel te combineren en het is ook wel eens leuk voor de afwisseling. Je kunt zo’n broek casual dragen, maar ook weer chique of sportief. Natuurlijk prettig als je een kledingstuk voor meerdere stijlen kunt gebruiken! De top is voor mij persoonlijk ook een nieuw favoriet item. Beetje glitter, zilver, maar ook zachtroze. Hierdoor kun je de top met diverse kleuren (en sieraden) combineren. Ben je nieuwsgierig waar ik deze outfit geshopt heb? Lees dan snel verder, de outfit details zijn te vinden onder de foto.

img_4037

Rosie knit top by: Only (Helaas niet online kunnen vinden!)
Witte basic top by: Esprit
Jeans by: H&M

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Dat topje is zo mooi! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d