Food hotspot: Lunchen bij Pluk Amsterdam

“Pluk, a piece for everyone.” Misschien heb je al eens iets gehoord over Pluk, een food en lifestyle hotspot in het centrum van Amsterdam. Na allerlei foto’s gezien te hebben op social media en de verhalen die ik had gehoord, was ik ook wel nieuwsgierig geworden. Het was tijd om een kijkje te nemen bij Pluk!

Pluk is een gezellige lunchplek, maar tegelijkertijd ook een lifestyle boetiek in de 9 Straatjes in Amsterdam. Bij Pluk verkopen ze diverse spullen voor in de keuken, woondecoratie, maar ook andere lifestyle artikelen zoals telefoonhoesjes en accessoires. Daarnaast hebben zij een webshop waar je dezelfde spulletjes kunt shoppen. Naast shoppen en lunchen, kun je bij Pluk ontbijten en verzorgen zij ook ontbijt en lunches op locatie! Pluk heeft echt een leuk concept, waar ik heel vrolijk van word! Shoppen en lekker eten, wat wil je nog meer?

Na een beetje rondneuzen in de boetiek, was er boven een plekje vrij om te lunchen. Bij Pluk is het de bedoeling dat je de lunchkaart mee neemt naar je gekozen plek en vervolgens je keuze maakt. Daarna ga je zelf naar beneden om het eten en/of drinken te bestellen. Op de drankjes kun je blijven wachten, het eten wordt later aan tafel geserveerd. Pluk is een gezellige food hotspot, waarbij het eigenlijk wel moeilijk kiezen is! Ze hebben zoveel lekkernijen en smakelijke dingen op de kaart staan. Dit was voor ons best een uitdaging! Uiteindelijk hebben wij gekozen voor verse munt thee en een ijskoffie, maar ook een heerlijk broodje van de kaart. Ons broodje bestond uit gegrilde kip, avocado, bacon, tomaat, komkommer en curry mayonaise. Ontzettend lekker en ook nog gezond! Pluk staat zelf voor gezond eten en vrolijke (gelukkige) mensen. Dit hebben ze zeker bereikt bij ons. Wij gingen tevreden, vrolijk en met een volle maag naar huis!

Wat ik fijn vind aan Pluk is dat er een huiselijke sfeer heerst. Het is er gezellig, knus maar tegelijkertijd ook modern. Wel is het moeilijk om met lege handen naar huis te gaan. Ze hebben ontzettend veel leuke producten, zowel online als in de winkel. Ik kom hier zeker snel terug, want ik kan stiekem niet wachten om iets anders ‘lekkers’ van de kaart te proberen en te zien wat voor leuke spulletjes zij nu weer in de winkel hebben! Pluk is een aanrader.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over Pluk? Klik dan hier!

Pluk Amsterdam is gevestigd aan de Reestraat nr.19 in Amsterdam. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer, zowel per bus als met de tram!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. […] 1. Pluk Amsterdam Pluk heeft een tijdje geleden een tweede vestiging geopend in de Berenstraat nr. 19 in Amsterdam. Natuurlijk ben ik daar langs geweest om een kijkje te nemen en iets nieuws van het menu uit te proberen. De nieuwste Pluk is groter en heeft voor mijn gevoel meer zitplaatsen. Het blijft een gezellige een knusse plek. Zoals ik al zei hebben ze het menu uitgebreid met diverse gerechten en lekkernijen. Ik besloot de nieuwste bowl uit te proberen: ‘The Unicorn Bowl.’ Een overheerlijke smoothie bowl met banaan, kokos, een ijshoorntje en granola. Het is een prachtig plaatje als het geserveerd wordt. Je wilt het bijna niet opeten, hihi. Maar, dat heb ik natuurlijk wel gedaan. De Unicorn Bowl is heerlijk en tovert echt een glimlach op mijn gezicht. Ben je binnenkort bij Pluk Amsterdam? Dan kun je dus vanaf nu deze gave Unicorn Bowl bestellen! Ben je nieuwsgierig naar mijn blogpost over Pluk? Klik dan hier. […]

  2. […] verwijs ik je door naar de website van Ree7. Oja, een leuk feitje? Ree7 is van de eigenaar van PLUK een andere toffe Food Hotspot in de 9 […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d