Outfit inspiration 8.0

Het is weer tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Ik heb een voorliefde voor jasjes en blazers. De oversized blazer, die ik aan heb op de foto, is momenteel een favoriet item in mijn kledingkast! Zo’n blazer kun je combineren met diverse outfits (zoals een body, maar ook een jurkje!). Je zult deze blazer dan ook de komende tijd iets vaker op mijn blog en Instagram zien. Het voelt als een musthave! Het leuke aan deze outfit vind ik, dat het classy en vrouwelijk is. Fijn voor een avond uit, maar ook voor andere gelegenheden. Daarnaast is deze complete outfit te shoppen voor minder dan 80,00! De outfit heb ik bij de H&M samengesteld. Helaas is het topje momenteel niet verkrijgbaar, deze heb ik van de zomer gekocht bij de H&M in Roermond. Maar, je kunt de top natuurlijk altijd vervangen voor een andere leuke top! De outfit details zijn te vinden onder de foto.

Blazer by: H&M
Top by: H&M
Groene jeans by: H&M

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d