Photo diary: I Love Beauty Event! 

Zondag 19 maart was het eindelijk zo ver.. het I Love Beauty event in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk was ik hierbij aanwezig!

Het I Love Beauty Event vond plaats op 18&19 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Zelf heb ik er voor gekozen om op zondag te gaan. Het kaartje was namelijk geldig op een dag naar keuze!
Op het evenement kon je profiteren van (beurs)kortingen bij diverse beauty stands, maar was er ook de mogelijkheid om advies te krijgen op het gebied van haar, make-up en meer beauty dingen! Tijdens het evenement waren er tal van workshops (over o.a. make-up en lifestyle) waar je aan deel kon nemen. De workshops waren tegen een kleine vergoeding voor het goede doel (Het Vergeten Kind). De beurshal was verdeeld in verschillende ruimtes. Zo was er de ‘huiskamer,’ waar ruimte was voor een meet&greet met diverse bloggers, vloggers en mensen uit de ‘beauty wereld’ en in de ‘Main Area’ werden er verschillende presentaties en demonstraties gegeven o.a. door Cosmo Hairstyling en Anastasia Beverly Hills. Ook waren er diverse eetgelegenheden: Het terras van Neyver en aan de andere kant van de hal een (klein) foodtruck festival met verschillende foodtrucks. Van pannenkoeken tot aan fruit met chocolade, er was veel keuze!

Tijdens de beurs heb ik de mogelijkheid gehad om blogger Serena Verbon (van o.a. BeautyLab) te ontmoeten. Ik heb een persoonlijk gesigneerd exemplaar weten te bemachtigen van haar Style gids en ben hier toch wel heel erg blij mee! Daarnaast is Serena een inspiratiebron voor mij. Zij is zo down-to-earth en is zeker één van de mensen die mij geïnspireerd hebben om mijn ervaringen ook te gaan delen op het internet. Het was een unieke en gave ervaring om haar te ontmoeten.
Een ander hoogtepunt van de beurs was voor mij de stand van Boozyshop. Boozyshop is één van mijn favoriete online beauty shops. Natuurlijk heb ik daar wat leuke dingetjes geshopt, waaronder een fan brush en make-up van Freedom London. Gedurende de dag kon je bij diverse stands (met korting) beauty producten shoppen. Er waren veel merken aanwezig, zoals W7 en Anastasia Beverly Hills. Heerlijk voor elke beauty liefhebber! Zoals je misschien al verwacht.. ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Voor mij was dat praktisch onmogelijk! Voor iedere beurs bezoeker stond er namelijk ook een (goed gevulde) goodiebag klaar van Treets Traditions. Hoe leuk is dat?! Uiteraard ga ik deze producten binnenkort uitproberen en mijn ervaring met jullie delen.
img_4898Mijn favoriete moment van de dag was de presentatie van stylist Fred van Leer. De zaal zat vol! Zijn optreden was erg populair en dat kon ik mij heel goed voorstellen. Zelf vind ik Fred een inspirerende persoonlijkheid, dus ik wilde er ook absoluut bij zijn. Hij vertelde veel over fashion, gaf tips en er was uiteraard tijd voor vragen. Het was een interactieve presentatie met de nodige humor. Echt geweldig! Op mijn Facebook pagina heb ik een klein filmpje geüpload van zijn presentatie, klik hier om het te bekijken. Na zijn presentatie was er de mogelijkheid om even met Fred te kletsen en op de foto te gaan. Uiteraard heb ik van deze mogelijkheid gebruik gemaakt ;). Ik kon dit echt niet voorbij laten gaan! Ik heb er geen spijt van. Hij is echt zo leuk!

img_4501

Zoals jullie konden lezen heb ik een toffe dag gehad op het I Love Beauty Event!
Heb je vragen en/of wil je jouw eigen ervaring delen? Laat dan gerust een reactie achter! Wil je meer informatie over het I Love Beauty Event en wil jij hier de volgende keer ook bij zijn? Klik dan hier.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d