Outfit inspiration 9.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

In mijn vorige outfit inspiration blog heb ik een complete H&M outfit samengesteld met mijn favoriete item op dit moment: de oversized blazer! Dit keer heb ik de outfit iets aangepast en gecombineerd met een lichtblauwe highwaist jeans en een kanten body. Deze highwaist jeans komt weer van de H&M Divided collectie. Deze broeken vallen mooi in de taille, zijn stretch, vallen strak en zijn niet duur (19,99 per jeans!). Ik heb van deze collectie al een aantal broeken aangeschaft en ben er erg blij mee. Ik draag ze dan ook erg vaak, want deze broeken zitten ook nog eens ontzettend comfortabel! Daarnaast geef ik sowieso graag de voorkeur aan een goede highwaist jeans.
Ik raad deze jeans collectie van H&M zeker aan.

De body bij deze outfit is ontzettend vrouwelijk in mijn ogen. De body is leuk zowel met jasje als zonder, omdat het veel mooie details heeft. De achterkant is namelijk ook geheel van kant, maar helaas is dit niet te zien op de foto. Nieuwsgierig naar de outfit details? Deze staan uiteraard weer onder de foto!
Blazer by: H&M
Kanten body by: Only (Gekocht bij de Only store in Den Haag, niet online beschikbaar)
Highwaist jeans by: H&M

Momenteel is de body niet (meer) online verkrijgbaar bij de Only, maar je kunt deze outfit natuurlijk ook met een andere leuke body of top combineren!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d