Beauty review: Glamglow Thirstycleanse

Wist je dat naar bed gaan met make-up ontzettend slecht voor je huid is? Het blijkt dat je huid kan beschadigen. Het is dus belangrijk om je make-up te verwijderen voor het slapen gaan en natuurlijk is het ook altijd goed om je huid te verzorgen! Momenteel gebruik ik een aantal verzorgingsproducten voor mijn gezicht, waaronder de Thirstycleanse van Glamglow. Ben je nieuwsgierig naar mijn ervaring met dit product? Lees dan snel verder..

Van de zomer had ik in Amerika al de lijn van Glamglow producten gezien en in Nederland kwam ik ze weer tegen bij de Douglas. Mijn nieuwsgierigheid naar dit merk werd steeds groter en daarom vroeg ik in februari de Thirstycleanse voor mijn verjaardag! En ja hoor.. ik kreeg de Thirsycleanse van Glamglow, mijn geluk kon niet meer op! De verpakkingen van de Glamglow producten zien er altijd spectaculair en luxe uit. De verpakking geeft mij al het gevoel dat dit een ‘goed’ product is, maar hier moet ik natuurlijk nog achter komen. Dus het is tijd om de Thirstycleanse uit te testen! Maar.. wat is de Thirstycleanse? En wat doet het voor mijn huid?

Wat is de Thirstycleanse by Glamglow?
De Thirstycleanse van Glamglow is een mud-to-foam gezichtsreiniger. Dit betekent dat je een modderige substantie op je gezicht smeert en vervolgens water aanbrengt, zodat het gaat schuimen. Met dit spul kun je je gezicht grondig reinigen en kun je je make-up eraf halen. Daarnaast werkt de Thirstycleanse vochtinbrengend en verwijdert het vuil en onzuiverheden. Een mooie combinatie dus! Het is geschikt voor alle huidtypen en dit product kan zowel door vrouwen als mannen gebruikt worden.

Hoe werkt het?
De Thirstycleanse is heel makkelijk in gebruik. Je pompt 1 tot 2 keer de substantie uit het flesje en smeert dit op je gezicht. Je zult merken dat het stevig en wat ruw aanvoelt. Daarna maak je je handen nat en ga je het spul in masseren. Je merkt dan dat de modder langzaam aan verandert in schuim. Het is de bedoeling dat je beetje bij beetje steeds meer water toevoegt aan je gezicht en het blijft in masseren. Vervolgens spoel je je gezicht af en dep je het voorzichtig droog. Heel simpel en je gezicht voelt daarna super schoon en fijn aan!img_5189

Wat doet het voor mijn gezicht/huid?
Wat ik heb gemerkt, is dat mijn huid na de behandeling met de Thirstycleanse voor even droog, maar schoon aanvoelt. Na een kleine tijd voelt mijn gezicht niet meer zo droog aan, maar zacht en soepel. Daarnaast gaat mijn gezicht er meer van glimmen en ik vind dit totaal niet erg! Voor mijn gevoel geeft dit een gezonde en frisse uitstraling. Ook voel ik gewoon dat na het gebruik van dit product mijn gezicht weer schoner is en dat het product echt iets toevoegt aan de verzorging van mijn huid. Ik gebruik het nu dagelijks. Glamglow adviseert om het product in de ochtend en in de avond te gebruiken. Zelf behandel ik mijn gezicht meestal (alleen) in de avond voordat ik ga slapen of voor het douchen. Maar wie weet ga ik het binnenkort wel twee keer per dag gebruiken!

Na mijn ervaring met dit product, raad ik het zeker aan. De Thirstycleanse gaat ook redelijk lang mee en het resultaat is fijn! Wil je meer te weten komen over de Thirstycleanse of over Glamglow? Klik dan hier! Wil je het product graag zelf uit proberen? Glamglow is verkrijgbaar in Nederland bij Douglas. The Thirstycleanse wordt verkocht bij de meeste winkels van Douglas en online voor €30,25.

Gebruik jij Glamglow producten? Dan ben ik benieuwd naar jouw mening! Uiteraard zijn vragen ook altijd welkom.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Het merk zie ij steeds vaker voorbij komen

  2. Blij dat ik nooit zoveel make-up gebruik, want ik vergeet dat zo vaak. Echt erg 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: