Outfit inspiration 10.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Winkelen is voor mij ondertussen een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik vind het heerlijk om nieuwe outfits te shoppen en/of samen te stellen. Tijdens een etentje in het Paasweekend heb ik er voor gekozen om een outfit geheel in het zwart te creëren met de focus op de toffe details, zoals de ritsen in de rok en de accessoires.

Je kunt veel kanten op met deze kledingstukken en daarom bestaat deze outfit voor mij uit musthaves! Stiekem was deze outfit ook nog eens (best) comfortabel en dit is natuurlijk altijd prettig. Uiteraard kun je delen van deze outfit vervangen om een totaal andere look te creëren. Zoals sneakers voor een sportieve look of een statement t-shirt om de look iets meer casual te maken.
Ben je nieuwsgierig naar de details van de outfit? Onder de foto zijn de details weer beschreven.

 
Knit top by: Zara (Momenteel nog in de winkel verkrijgbaar!)
Leren/Jeans rok by: Sisters Point
Suede laarzen by: Tamaris
Tas by: Guess

Helaas heb ik niet alle links kunnen vinden. Mocht je vragen hebben over deze outfit, dan zijn die uiteraard welkom en zal ik die zeker beantwoorden! 🙂

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: