Food Hotspot: De Drie Graefjes in Amsterdam

Waar denk jij aan als je de naam ‘De Drie Graefjes’ hoort? Ik denk stiekem dan meteen aan taart, heerlijk! De Drie Graefjes is voor mij echt een food hotspot in Amsterdam. Ik kom er graag en daarom deel ik deze lunchroom vandaag met jullie! Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder..

De Drie Graefjes is een gezellige food hotspot in het centrum van Amsterdam. Ze staan voor: “Kwaliteit, service & home made.” Je kunt er terecht voor ontbijt, brunch, lunch of een high tea! De Drie Graefjes heeft ook veel afwisseling in het menu. Er is veel keuze en iedere maand zijn er ook ‘specials’ beschikbaar, zoals de koffie special! In de maand april stond er bijvoorbeeld een White Raspberry cappuccino en een Oreo cheesecake op het menu. Naast de lunchroom is er bij beide vestigingen ook een American Bakery aanwezig, waar je terecht kunt voor overheerlijke taartjes, muffins, scones en nog meer! Bij de American Bakery kun je zelfs bestellingen plaatsen via de webshop. Altijd leuk voor een verjaardag, feestje of andere gelegenheid!

Zelf ben ik nu drie keer bij De Drie Graefjes gaan lunchen met vriendinnen. Eigenlijk hebben we iedere keer voor een taartje gekozen, want dat is toch wel iets waarvoor wij naar De Drie Graefjes komen! Je krijgt echt een riant stuk taart waar je ontzettend vol van zult zitten, maar het is zo ontzettend lekker. De taartjes die ik de afgelopen keren uitgeprobeerd heb zijn: Red Velvet cake, Oreo Cheesecake en de Strawberry Swirl cheesecake. Nu zul je misschien denken, welke was dan de lekkerste? Nou ik zal het je vertellen.. ik zou echt niet kunnen kiezen! Tot nu toe waren ze alle drie fenomenaal! Ik ben erg tevreden en ga er daarom graag naar toe. Bij De Drie Graefjes hoef je niet lang te wachten op je bestelling, er is een snelle en goede service. Ik kan niet wachten om de volgende keer weer iets anders uit te proberen.

Mocht je niet kunnen kiezen als je er nog nooit geweest bent, dan raad ik je aan de Red Velvet Cake te kiezen. Erg machtig, maar het is wel ‘het taartpuntje’ van De Drie Graefjes. Zeker goed om mee te beginnen tijdens je eerste bezoek ;).

Het is zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent van de Dam of het Rokin. Er zijn namelijk twee locaties en ze zitten redelijk dicht bij elkaar in de buurt. De locatie Dam zit in de Eggertstraat nr. 1 (Achter de Nieuwe Kerk) en de locatie Rokin is gevestigd aan het Rokin nr. 128 (Vlakbij de tramhalte ‘Spui’ en bij de H&M aan het Rokin). Beide vestigingen zijn 7 dagen per week geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur. Let op: Reserveren is alleen mogelijk bij de locatie Rokin. Dus als je zeker wilt zijn van een plekje is dat ’the place to go!’

Wil je meer informatie over De Drie Graefjes? Klik dan hier! Ben jij wel eens bij De Drie Graefjes geweest en wil je je mening delen of heb je een vraag?  Laat je mening of vraag gerust achter in de comments!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Lijkt me echt een gezellige plaats! xx

    1. Het is erg gezellig en lekker haha! 😀 Dank voor je reactie! Xx

  2. […] blijft een toplocatie om overdag naar toe te gaan, zoals ik al eerder beschreef in een vorig blog. Ik raad je dan ook zeker aan om de High Tea een keer uit te proberen. Zeker als je een liefhebber […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: