London, here we come!

Het is officieel tijd om af te tellen, want over een paar dagen vertrek ik dan eindelijk naar Londen! Een stad naar mijn hart, waar ik al vaker geweest ben. Samen met Robin (beste vriendin en blogger van Robins Reviews) ga ik allerlei leuke avonturen beleven in deze mooie stad! Natuurlijk wil ik jullie een tipje van de sluier geven van de activiteiten die gepland staan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder..

Afternoon tea
Een Afternoon tea mag natuurlijk niet ontbreken als je in Londen bent, het is een echte Britse traditie. Dus dit staat zeker op onze planning! Afternoon tea is vergelijkbaar met een High tea in Nederland. Wij hebben een reservering bij een 5-sterren hotel in Londen, waar wij deze Afternoon tea experience gaan meemaken.. inclusief champagne! Hoe leuk is dat! Waar deze Afternoon tea plaats zal vinden blijft nog even een verrassing..

Shoppen
Londen is een walhalla voor shoppers. Ik spreek uit ervaring, hihi. Uiteraard willen wij Oxford Street niet overslaan. Hier zitten toch wel alle grote en bekende namen, waaronder Selfridges, Primark, River Island, Lush en nog heel veel meer. Daar zullen we ons zeker vermaken. Daarnaast staat de NARS Cosmetics store in Covent Garden en de Flagship Store van Victoria’s Secret in New Bond Street ook hoog op het lijstje. We hebben genoeg te shoppen! Ik durf met zekerheid te zeggen dat we niet met lege handen naar huis zullen gaan.

Theater
Robin en ik zijn beide grote liefhebbers van theater. Het bezoeken van shows was voor ons een belangrijke reden om een reis te boeken naar Londen. De voorstellingen in Londen zijn van hoge kwaliteit en als theaterliefhebber is dit natuurlijk geweldig en sla je dit niet over! We hebben twee mooie musicals uitgezocht die wij niet wilden missen. Komende week zullen wij Disney’s Aladdin & Dream Girls (Met o.a. Amber Riley van Glee!) gaan zien. Twee prachtige voorstellingen waar wij ontzettend naar uitkijken.

Uiteraard zijn dit maar een paar dingen die deel uit maken van onze reis naar Londen. We zullen nog veel meer gaan beleven en leuke activiteiten gaan ondernemen. Maar, ik wilde jullie alvast een kleine ‘sneak peek’ geven! Wij kijken in ieder geval ontzettend uit naar onze reis. Natuurlijk zal na onze stedentrip van alles over Londen te lezen zijn. Maar wellicht ben je al nieuwsgierig. Vanaf woensdag kun je onze avonturen volgen op Instagram en/of Facebook!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Superleuk! Enjoy, girl!

    Hugz And Kisses,
    Miss B.💋

    1. Wat een leuke reactie! Dankjewel ❤💋

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d