Fashion Hotspot: Flagshipstore Victoria’s Secret Londen

“Pretty lingerie makes it all better!” Een quote waar ik het absoluut mee eens ben. Jaren geleden ben ik in Amerika verliefd geworden op Victoria’s Secret. Het merk is niet meer weg te denken uit mijn kast. Het is echt één van mijn favoriete merken. Normaal gesproken bestel ik uit Amerika tijdens de ‘annual sale’ rond Kerst. (Meiden dit is echt een aanrader! De kortingen lopen dan enorm hoog op!). Maar, nu ging ik halverwege de maand mei naar Londen en een bezoek aan deze shop stond natuurlijk hoog op het lijstje! Ik was er al een keer geweest en wilde zeker terug. Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden naar de Flagshipstore van Victoria’s Secret? Lees dan snel verder..

Sinds een aantal jaar zit er een enorme Victoria’s Secret winkel in Londen. In een straat vol luxe boetiekjes (waaronder Fendi en Hermès) zit ook de flagshipstore van Victoria’s Secret. Een gigantische winkel van vier lagen vol beauty producten, lingerie, sport- en nachtkleding. Zelfs het merk PINK is aanwezig in de winkel. Je zult hier zeker kunnen slagen, de collectie is erg uitgebreid. Maar, al zou je hier niets kopen, de winkel is al een hele beleving op zich. In de flagshipstore worden diverse outfits van de fashion shows tentoongesteld. Deze (lingerie) setjes staan door de hele winkel en zijn al prachtig om naar te kijken. Al moet ik wel zeggen, het is lastig om met lege handen naar huis te gaan.

Maar wat was ik blij om daar te zijn! Na een stukje lopen vanaf ons hotel in Regent Street waren we dan eindelijk aangekomen bij de winkel! Het shopavontuur kon nu echt beginnen! (Klik hier voor een mini video impressie van buiten de shop!)

​Wat een prachtige winkel! We werden hartelijk ontvangen bij de deur en kregen een bandje om. Ons werd uitgelegd hoe de winkel opgebouwd was en wat wij waar zouden kunnen vinden. Daarnaast werd ons verteld dat wij iedereen konden aanspreken als wij vragen hadden of iets niet konden vinden. Super fijn! Dit maakte ons shopavontuur wel iets makkelijker en relaxter! Wij zijn wel geteld 2,5 uur binnen geweest. Oops.. ja 2,5 uur! Wij hebben ons zeker vermaakt in de winkel. Stiekem werd ik een beetje gek tijdens het shoppen. Er hing zoveel moois, echt hemels! Echt een walhalla voor iedere vrouw die van dit merk en/of van lingerie houdt. De collectie is enorm en de service in de winkel is top. Daarover straks meer! Hieronder kun je een aantal tentoongestelde lingerie setjes zien. Deze setjes zijn door de gehele winkel te bewonderen. Op iedere verdieping vind je er wel een paar. Erg indrukwekkend en geeft de winkel nog net iets meer sfeer!

Bij Victoria’s Secret heb ik een aantal meiden gesproken en zij vinden het echt een eer om in de winkel te werken. Het is echt hun passie. De meeste meiden komen niet eens uit Londen. Wat je misschien niet verwacht, is dat er zelfs mannen werken bij Victoria’s Secret! En nee, dat waren niet de heren van de beveiliging! Bij de afdeling van PINK werken een aantal heren, wat een paar hilarische taferelen opleverde. Nee, ze staan niet bij je pashokje, maar proberen je wel te helpen om bijvoorbeeld de juiste maat te vinden. Beetje smooth, maar super grappig. Robin (één van mijn beste vriendinnen en reismaatje!) en ik hebben het er nog over. Ze stellen zich eerst netjes voor, maar Oliver die maakte er een hele show van: “Hi I’m Oliver, but you can also call me by my second name, Superstar. So if you need anything, call me Oliver or Oliver Superstar. Okay, ladies?” Heerlijk die gekkigheid! Wat hebben wij gelachen! Dit brengt toch wel een leuk sfeertje en maakt het shoppen aangenaam, grappig en gezellig!

Ook de meiden bij Victoria’s Secret staan altijd voor je klaar om je te helpen. In Amerika was dit al zo en voelt het eigenlijk als een personal shopping experience. In Londen zijn de meiden ook super gastvrij. De meiden maken makkelijk een praatje met je en luisteren naar je wensen. Zij leiden je bijna de winkel rond om te vinden wat je zoekt. Hartstikke fijn! Zelfs in de paskamers was de service top. Ik vond mezelf best wel lastig, als ik naar iets op zoek ben, moet het ‘perfect’ zijn. Mijn mandje (net zoals bij Primark en H&M) zat vol leuke spulletjes om te gaan passen, maar niet alles zat zoals ik het verwacht had. (Gelukkig maar, anders was mijn bankrekening volledig geplunderd, hihi!). Maar dan word ik toch wel weer heel blij van de service bij de paskamers. Een voorbeeld? Ik was op zoek naar een nieuwe sportbroek, degene die ik gepast had, die was te groot. Ik vertelde het aan de vrouw bij de paskamers en zij ging op zoek naar een andere sportbroek voor mij! En ja hoor.. even later kwam zij aanlopen met wel vier verschillende broeken om te proberen. Hoe heerlijk is dat? Ik hoefde niet terug de winkel in, zij regelde alles. Dit deed ze ook nog met wat andere dingen die ik graag wilde hebben. Super fijn gewoon! Zelfs met al die hulp, waren we 2,5 uur kwijt, maar dat maakte niet uit. Het was het absoluut waard en ik ben ontzettend goed geslaagd!

Een van de meiden bij Victoria’s Secret kwam uit Zweden. Zij vertelde mij dat er hoogstwaarschijnlijk binnenkort een flagshipstore geopend gaat worden in Parijs en dat Amsterdam waarschijnlijk daarna ook aan de beurt zal zijn. Dat zou toch leuk zijn! Hopelijk heeft ze gelijk. Natuurlijk kun je Victoria’s Secret nu al vinden op Schiphol en op Amsterdam Centraal Station. Helaas verkopen ze vrijwel alleen broekjes en beauty producten. Voor meer zou je dus naar Londen moeten of online kunnen bestellen. Let wel op, de maten zijn anders dan hier in Nederland! Mocht je dus bij een Victoria’s Secret winkel zijn in het buitenland, laat dan gerust je maat opmeten voor een ‘perfect fit.’ Of meet jezelf aan de hand van deze video van Victoria’s Secret!

Misschien ben je na het lezen van mijn blog nieuwsgierig geworden en wil je de flagshipstore in Londen bezoeken. Ik raad het zeker aan! Je vindt de winkel op 111 New Bond Street (tegenover warenhuis Fenwick). Kun je niet wachten? Je kunt Victoria’s Secret ook online shoppen.

Ben je al een keer in de flagshipstore geweest of heb je vragen en/of opmerkingen? Dan zijn die uiteraard welkom! Laat je reactie gerust achter in de comments. 😀

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d