Outfit inspiration 11.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Dat ik een liefhebber ben van jeans en mijn zwarte oversized blazer is algemeen bekend. Ik heb er voor gekozen om dit keer twee outfits samen te stellen met mijn favoriete H&M jeans & blazer. Bij beide outfits is (zoals jullie kunnen zien) alleen de top anders. Dit bewijst alweer waarom ik zo’n enorme fan ben van deze blazer! Deze blazer is met vrij veel kleding te combineren, is comfortabel en kan heel divers gedragen worden. Daarom heb ik er voor gekozen om dit keer twee outfits met jullie te delen! Deze blazer en de heerlijke high waist jeans blijven voor mij favoriet items in mijn kledingkast, ik zou ze bijna musthaves noemen! Ben je nieuwsgierig waar de rest van deze outfit vandaan komt? Onder de foto’s zijn uiteraard de outfit details weer te vinden!


Oversized blazer by: H&M

Soft pink V-neck top by: H&M (Geshopt tijdens de sale van H&M, helaas niet meer online verkijgbaar)

Barbie top by: Primark (Gekocht in Londen, maar ook in Nederland verkrijgbaar!)

Jeans by: H&M

Witte sneakers by: Maruti Footwear

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d