Food Hotspot: Corner Bakery

Good food = Good mood! Een heerlijk ontbijtje of een middagje lunchen? Dan ben je bij de Corner Bakery in Amsterdam aan het juiste adres. Van overheerlijke Freakshakes tot aan (American) pancakes met fruit, they have it all! Vandaag bezocht ik deze hotspot voor de tweede keer en het was tijd om mijn ervaring met deze leuke hotspot met jullie te delen!

De Corner Bakery is een gezellige en knusse hotspot in Amsterdam Oud-Zuid, vlakbij het Museumplein en niet ver van het Vondelpark. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en/of een snack. Zodra je binnenstapt merk je al dat er een gezellige sfeer hangt. De inrichting is knus en het is niet heel groot, dit is wel kenmerkend voor deze hotspot. Doordat het redelijk klein is, komt het gezellig en huiselijk over. Een perfecte plek om even bij te kletsen met een vriend of vriendin, te lunchen met kinderen of om te werken!

Vandaag was ik voor de tweede keer met een goede vriendin bij de Corner Bakery. We waren op zoek naar een gezellige lunchplek en ik zei dat ik wel iets wist. Na een korte reis met de tram waren we eindelijk in Oud-Zuid aangekomen en liepen we richting de Corner Bakery. Bij aankomst konden we dit keer direct een tafeltje uitkiezen, wat erg fijn was! (De vorige keer, in december, moest ik helaas wachten op een tafeltje, maar dit was zeker de moeite waard!). We bekeken de menukaart al snel en het was toch erg moeilijk om een keuze te maken. Voor mijn gevoel had de Corner Bakery nieuwe dingen aan het menu toegevoegd en dat maakte het kiezen wel wat lastiger. Na een minimaal ontbijt in de ochtend, hadden we wel veel trek. Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt en koos ik dit keer voor de Red Velvet Pancakes met een Aardbeien Freakshake. We kozen dus voor een uitgebreide lunch, waar we zeker vol van zouden zitten, hihi. Na een korte tijd wachten kwamen onze gerechten en onze freakshakes volgden daarop. Yummm, wat een feest! Iedere keer als je de freakshakes voorbij ziet komen, zie je mensen er naar kijken (ik heb mijzelf er ook een paar keer op betrapt, haha!). Ze zien er mooi en tegelijkertijd heerlijk uit, wat ook voor de gerechten geldt. Een waar feestje op tafel!

Zoals je aan de foto’s kunt zien hebben wij een heerlijke (en gezellige) lunch gehad, waar wij ontzettend van hebben genoten. De Freakshakes zijn zeker een aanrader en zijn stiekem al een hele maaltijd op zich! Daarnaast waren de Red Velvet Pancakes met vers fruit ook verrukkelijk. Echt een overheerlijke lunch, zeg dat wel!

Wat ik persoonlijk fijn vind aan deze hotspot, is dat het eten en drinken mooi gepresenteerd wordt, de sfeer is top en de menukaart is ontzettend uitgebreid. Ik kijk er nu alweer naar uit om iets anders uit te proberen! Naast de pancakes hebben ze namelijk diverse bowls, ontbijtjes, broodgerechten, ijs en nog veel meer. Voor iedereen staat er wel iets op de menukaart, van gezond tot iets meer calorieën ;). Dus heb je zin in een heerlijk ontbijtje of een lunch in Amsterdam bij een hotspot met een fijne ambiance? Dan ben je bij de Corner Bakery zeker op de juiste plek! Op de onderstaande foto’s is de menukaart (deels) te zien. Zoals je kunt zien hebben ze echt ontzettend veel lekkers op de kaart. Neem er dus zeker een kijkje en geniet!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Corner Bakery en wil je meer weten? Klik dan hier. De Corney Bakery is gevestigd aan de Johannes Vermeerstraat nr. 40 in Amsterdam Oud-Zuid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Ben je al eens bij de Corner Bakery geweest dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring! Opmerkingen en/of vragen zijn ook altijd welkom.

 

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: