Outfit inspiration 12.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Na een tijdje geen outfit meer gepost te hebben, deel ik vandaag weer een nieuwe outfit met jullie! Ik heb ervoor gekozen om één van mijn favoriete setjes van dit moment te delen. De zwarte jeans en witte sneakers had ik natuurlijk al in huis, want deze heb ik al vaker met jullie gedeeld! Dit blijven musthaves in mijn kast, hihi. Dit keer combineer ik het met een casual T-shirt met het statement ‘Sorry not sorry’ en een lichtroze (nep)leren jasje. Een leuk feitje van deze outfit is, dat ik deze twee nieuwe items allebei geshopt heb tijdens een bezoek aan het zuiden van ons land. Vorig jaar heb ik in Panningen (Limburg) twee ontzettend leuke boetiekjes ontdekt. Ik slaag daar vrijwel ieder jaar voor iets leuks. Wil je weten welke boetiekjes dit zijn? Lees dan snel verder! De outfit details & de boetiek informatie zijn onder de foto te vinden.


Lichtroze jasje by: Wulux Paris (Geshopt bij Dresscode4U)
T-shirt by: NIKKIE (Geshopt bij A4 Vrouwenmode)
Jeans by: H&M
Riem by: Primark
Sneakers by: Maruti Footwear

De boetiekjes ‘A4 Vrouwenmode’ en ‘Dresscode4U’ zijn twee leuke en gezellige winkels in Panningen, Limburg. Ze verkopen fashionable items en hebben tijdens de zomer ook een uitgebreide sale! Ben je in de buurt, dan raad ik je zeker aan om er langs te gaan! Natuurlijk kun je altijd een kijkje nemen op de Facebookpagina van beide boetiekjes. De links zijn opgenomen in de outfit details. Uiteraard heb ik nog veel meer leuks geshopt, maar dit bewaar ik nog even voor een andere post!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: