Outfit Inspiration 13.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Ken je dat ook? Tijdens het winkelen zie je ontzettend veel leuke dingen helemaal in jouw smaak, maar het is zwart. Terwijl je halve kast vol hangt met zwarte basics, jurkjes, statement t-shirts en noem maar op. Wellicht herkenbaar, hihi! Ik koop snel zwart, omdat het goed te combineren is en vaak ook prima staat. Maar, als je de juiste kleuren koopt kan dat ook weer heel stijlvol zijn. Mijn voornemen is dus om vaker kleur te kopen. Het is tijd om mijn kast op te fleuren! Daarom deel ik vandaag met jullie een outfit in jawel.. kleur.

Dit is voor mij momenteel een favoriete outfit. Een mooie donkere jeans (sowieso een goede basic!) met een katoenen blouse en een roomwitte blazer. Voor mij is de blouse een heerlijk item. Zelf ben ik liefhebber van katoen, omdat het minder warm is en lekker zit. Bij de H&M hebben ze deze blouse in diverse kleuren en hoe fijn is het dat je deze blouse niet eens hoeft te strijken. Wassen, laten drogen en aantrekken. Ideaal toch?! Daarnaast kun je deze blouse zowel casual als zakelijk dragen. Uiteraard kun je deze outfit aanpassen met zowel sneakers of hakken. Ben je nieuwsgierig naar de details van deze outfit? Scroll dan snel verder..

Blazer by: H&M
Blouse by: H&M
Jeans by: Guess (Tahiana fit)
Zwarte riem: Primark

Helaas heb ik geen van de artikelen online kunnen vinden. De blouse is in ieder geval (op dit moment) nog in veel H&M winkels verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Uiteraard kun je alle items vervangen om een soortgelijke outfit te creëren!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: