Food Hotspot: Tinner

Net te laat voor een ontbijtje, maar te vroeg voor lunch. Dan maar een tussenoplossing: Brunch. Brunchen is hip en uiteraard ontzettend lekker. Zolang je  een leuk plekje opzoekt waar je heerlijk kunt eten. Daarom ben ik gaan brunchen bij Tinner in Amsterdam.

Tinner is een gezellige brunch (maar ook ontbijt en lunch) hotspot midden in het centrum van Amsterdam. Tinner zit vlakbij de Kalverstraat, ideaal dus om voor, tijdens of na het shoppen een bezoekje te brengen aan deze hotspot. Overdag maakt de bar en het terras van de Terpentijn deel uit van Tinner, in de avond neemt de Terpentijn het weer over.

Tinner is een goede plek om te gaan brunchen. Er hangt een gezellige sfeer en het personeel is behulpzaam. Je wordt keurig geïnformeerd als de keuken bijna gaat sluiten (altijd handig als je iets teveel aan het kletsen bent en nog iets wilt eten, hihi!), maar je wordt er ook goed geholpen. Het voelt totaal niet opdringerig, het is relaxt en het personeel is vriendelijk. Wel duurde het eventjes voordat wij eruit waren wat we zouden gaan bestellen, er staan ontzettend veel lekkere gerechten op het menu. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor: de Acai Bowl, een Chicken Club sandwich & Eggs Norwegian.

Zoals je ziet is er zelfs over de opmaak van de gerechten nagedacht. Het ziet er al heel lekker uit op het bord. Mijn eerste keuze was de Chicken Club, maar ik heb ook van de Acai Bowl genoten. Toch een beetje ‘healthy’ tijdens deze uitgebreide brunch en.. ik moet heel eerlijk zijn, dit is één van de beste Acai Bowls die ik heb geproefd. Jeetje, wat is dit lekker zeg! Fris, fruitig en zacht.
Wij complimenteerden het personeel over de gerechten, toen zij aan ons kwamen vragen of alles naar wens was. Het meisje dat ons hielp, gaf zelf ook aan dat zij een groot fan is van de Acai Bowl. Zij was net zo enthousiast. Als je dus van Acai Bowls houdt, bestel deze dan bij Tinner. Je zult er geen spijt van krijgen. Nog een kleine tip? Houd jij net zoals ik van Iced Tea? Bestel dan ‘Black is the new orange’ bij Tinner. Een heerlijke Iced Tea met o.a. komkommer en een sinaasappelsmaak.

Dit was een heerlijke brunch en een gezellige middag. ​Ik ben erg happy bij Tinner de deur uitgestapt en zal er absoluut vaker terugkomen. Lekker eten, fijn personeel en een goede sfeer. Wat wil je nog meer? Er staan nog genoeg lekkere gerechten op het menu die ik in de toekomst graag nog wil proberen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Tinner en wil je meer weten? Klik dan hier. Tinner is gevestigd aan Het Rokin nr. 103 in Amsterdam centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook te voet vanaf Amsterdam Centraal station.

Ben je al eens bij Tinner geweest dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring! Opmerkingen en/of vragen zijn ook altijd welkom.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d