Outfit inspiration 14.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Het is pas oktober, maar met het oog op de feestdagen deel ik vandaag met jullie twee jurkjes uit mijn kledingkast. Zelf zou ik veel vaker een jurkje moeten aantrekken, want.. why not! Ze zijn vrouwelijk. Helaas betrap ik mijzelf iedere keer weer op het aantrekken van jeans. Ik denk dat het tijd is om iets vaker een jurkje uit de kast te trekken. De jurkjes die ik vandaag met jullie deel, heb ik voor twee speciale gelegenheden aangetrokken. Het donkerblauwe jurkje maakte deel uit van de outfit voor mijn (master)diploma uitreiking. Het zwarte jurkje heb ik aan getrokken voor de première van Jochem Myjer. Uiteraard zou ik deze jurkjes ook ‘gewoon’ aan kunnen, door ze iets anders te stylen. Bijvoorbeeld casual met sneakers of met een leuk jasje. Dit keer heb ik gekozen voor chique, omdat het goed aansloot bij beide gelegenheden. Klik op de foto’s om de gehele outfit te zien. Uiteraard staan de (outfit) details weer onderaan deze post!

Blauw kanten jurkje: May (Geshopt bij Dresscode4U)
Zwart jurkje: VILA
Laarzen: Tamaris
Accessoires: Guess

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d