Food Hotspot: A little update..

Zoals jullie gewend zijn van mijn blog, post ik met regelmaat Food Hotspots. Dit keer geef ik jullie een update van drie Food Hotspots die al eerder te zien waren op JustbyJennifer. In deze update staan Pluk Amsterdam, De Drie Graefjes en Bulls&Dogs centraal. Ik ben bij deze hotspots een aantal keer langs geweest en deel graag met jullie mijn nieuwe ervaringen in deze post!

1. Pluk Amsterdam
Pluk heeft een tijdje geleden een tweede vestiging geopend in de Berenstraat nr. 19 in Amsterdam. Natuurlijk ben ik daar langs geweest om een kijkje te nemen en iets nieuws van het menu uit te proberen. De nieuwste Pluk is groter en heeft voor mijn gevoel meer zitplaatsen. Het blijft een gezellige een knusse plek. Zoals ik al zei hebben ze het menu uitgebreid met een aantal leuke/originele gerechten en producten. Ik besloot de nieuwste bowl uit te proberen: ‘The Unicorn Bowl.’ Een overheerlijke smoothie bowl met banaan, kokos, een ijshoorntje en granola. Het is een prachtig plaatje als het geserveerd wordt. Je wilt het bijna niet opeten, hihi. Maar, dat heb ik natuurlijk wel gedaan. De Unicorn Bowl is heerlijk en tovert echt een glimlach op mijn gezicht. Ben je binnenkort bij Pluk Amsterdam? Dan kun je dus vanaf nu deze gave Unicorn Bowl bestellen! Ben je nieuwsgierig naar mijn blogpost over Pluk? Klik dan hier.

img_9479_facetune_26-10-2017-155914-1.jpg
2. Bulls and Dogs
Het aantal keer dat ik nu bij Bulls and Dogs ben geweest, is niet meer op één hand te tellen. Het blijft een hele fijne hotspot! In mijn vorige post was ik al enthousiast over deze gezellig plek. Iedere keer ben ik weer verrast als ik de menukaart bekijk. De Freakshakes zijn nu zelfs al verdubbeld!
Shared dining is iets wat ik gezellig vind en dat is goed te doen bij Bulls and Dogs. De laatste keer dat ik daar gegeten heb, heb ik samen met mijn beste vriendin de ‘Topped up fries’ met Parmezaanse kaas en spicy mayonaise besteld. Het was niet normaal lekker. Wel veel, maar heerlijk en pittig! Natuurlijk deel ik ook nog een freakshake met jullie in deze blogpost, want die kan echt niet ontbreken! Bulls and Dogs heeft namelijk een Red Velvet Freakshake op het menu staan en deze shake moest ik gewoon een keertje testen. Ik zal je verklappen, deze is onbeschrijfelijk lekker! De opmaak is natuurlijk weer top, zoals ik niet anders gewend ben van Bulls and Dogs, maar dit is echt de beste freakshake tot nu toe. Het is iedere keer weer een feestje om daar te eten.. en te drinken. ;). Ik zou zeggen: Op naar de volgende dinner date bij Bulls and Dogs!


3. De Drie Graefjes
Begin oktober heeft de Drie Graefjes een nieuwe locatie geopend in Amsterdam Zuid, vlakbij het Olympisch stadion (Stadionplein 111). Uiteraard heb ik er een kijkje genomen en ging natuurlijk niet met een lege maag naar huis! Ik heb genoten van een uitgebreide High Tea samen met mijn moeder en mijn zusje. De high tea bestaat uit een hartige en zoetige gang. De hartige gang bestaat uit een soepje, diverse sandwiches en een mini quiche. De zoetigheden waren heel divers, van scones tot de diverse lekkernijen uit de bakkerij! Het was iets teveel, maar zoals gewoonlijk mag je wat is overgebleven mee naar huis nemen en daar zeg je natuurlijk geen nee tegen! Alles is daar zo lekker. De Drie Graefjes blijft een toplocatie om overdag naar toe te gaan, zoals ik al eerder beschreef in een vorig blog. Ik raad je dan ook zeker aan om de High Tea een keer uit te proberen. Zeker als je een liefhebber bent van De Drie Graefjes of een gezellige middag wilt met bijvoorbeeld familie of vriendinnen! De High Tea wordt geserveerd in Amsterdam Zuid en op het Rokin. Vergeet niet tijdig te reserveren, het reserveren van een High Tea is namelijk verplicht.

Binnenkort zullen er weer een aantal leuke nieuwe Food Hotspots te zien zijn op JustbyJennifer. Houd daarom de website in de gaten! Heb jij een leuke Food Hotspot tip voor mij, laat dan een bericht achter in de comments. Wie weet ga ik binnenkort wel langs bij jouw favoriete Food Hotspot!

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: