Food Hotspot: Baker’s Dough

Cookie dough liefhebbers, opgelet! Stiekem smullen van het (koekjes)deeg terwijl je iets aan het bakken bent in de keuken? Dat klinkt misschien wel bekend, velen van ons doen het. Maar nu is er een Food Hotspot waar je kunt genieten van cookie dough! Begin 2017 is namelijk de eerste Cookie Dough bar van Nederland geopend in Rotterdam en ik nam er een kijkje..

Baker’s Dough is de eerste cookie dough bar van Nederland. Het is een klein en knus tentje in hartje Rotterdam. Zodra je binnenloopt krijg je een huiskamergevoel, het ziet er gezellig uit. Bij Baker’s Dough kun je terecht voor zowel cookie dough, maar ook voor een koffie of thee to-go. Heerlijk als tussendoortje, maar ook voor ieder ander moment van de dag. Dagelijks wordt er vers cookie dough gemaakt en dit kun je combineren met diverse toppings en ijs. Wat een uitvinding!

Bij Bakers’s Dough heb je de keuze uit diverse specials, maar kun je ook je eigen bakje samenstellen. ‘Dough it your own way’ zoals ze bij Baker’s Dough zeggen. Je kunt kiezen uit diverse soorten deeg, ijs, saus, gezonde toppings en guilty pleasure toppings (waaronder: Tony Chocolonely, Oreo en Kinder Bueno). Er is ontzettend veel keuze. Ben je benieuwd naar alle opties? Klik dan hier voor het menu van Baker’s Dough. Omdat dit voor mij de eerste keer bij Baker’s Dough was, heb ik gekozen voor een special. Er was zoveel keuze, dat ik het lastig vond om iets samen te stellen en de specials zagen er ook verrukkelijk uit. Ik had gekozen voor de: Red Velvet Supreme. Deze special bestaat uit: Red Velvet Dough, witte chocolade, blondies, vers fruit en kokos creamcheese. Naar keuze kon je een bolletje ijs toevoegen en hier zei ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Ik koos ervoor om een bolletje cookie dough ijs erbij te doen. Ik kon er namelijk geen genoeg van krijgen.

Zoals je kunt zien op de bovenstaande foto, was ik niet alleen. Samen met één van mijn beste vriendinnetjes heb ik Baker’s Dough bezocht. Het stond op onze ’to-do’ list. Zij heeft de special Tripple Chocolate Addict gekozen. Nieuwsgierig? In het menu kun je lezen wat daar allemaal in zit!

Mocht je dit overheerlijke bakje (maat S, M of L) niet op krijgen? Dan heeft Baker’s Dough twee handige tips. Zij vertellen op hun website dat je het cookie dough kan gebruiken om koekjes mee te bakken. Klinkt eigenlijk heel logisch, maar is toch leuk! Dus mocht je het niet allemaal op kunnen eten, dan kun je nog heerlijke koekjes thuis bakken. Daarnaast geven ze als tweede tip dat de cookie dough creatie 4 dagen in de koeling goed kan blijven. Ideaal!

Raad ik Baker’s Dough aan? Ja dat zeker. Het is weer eens iets anders en een leuk vernieuwend concept. Stiekem wil ik er snel nog een keer naar toe. Het was namelijk ontzettend lekker, wel een beetje machtig, maar absoluut de moeite waard. En.. er is goed nieuws voor cookie dough liefhebbers (en voor mij!) die in de buurt van Amsterdam wonen. Baker’s Dough zal binnenkort namelijk een vestiging gaan openen in Amsterdam!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Baker’s Dough? Baker’s Dough kun je vinden in de Pannekoekstraat 82A in Rotterdam en is 7 dagen per week geopend. Bezoek de website voor de openingstijden.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Dit wil ik zo graag eens proberen! Ziet er heerlijk uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: