Outfit Inspiration 15.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Op de valreep deel ik vandaag een outfit met jullie, voordat het nieuwe jaar aanbreekt. Een tijd geleden liep ik in Amsterdam en een Engels sprekende toerist sprak mij aan. Ze gaf mij een compliment dat ik er ‘smart’ uit zag. Ik vond dit wel grappig en spontaan, het is weer eens iets anders! Daarom heb ik besloten deze outfit met jullie te delen.

Dit keer heb ik een vrij simpele outfit samengesteld die zowel casual als business casual gedragen kan worden. De outfit bestaat uit een aantal fijne basics die vaak van pas komen. Zelf ben ik een liefhebber geworden van de kraagjes van MyJewellery. Je hoeft geen blouse onder je trui aan en het geeft je outfit net een andere touch. Deze oufit kan casual gedragen worden door het te combineren met witte sneakers, maar een leuke hak maakt het iets netter en zakelijker. Het is natuurlijk net waar je zelf zin in hebt! De trui die ik aan heb van de Mango Basics collectie is vrij simpel, maar zit zo ontzettend lekker en heeft een mooie pasvorm. Hierdoor komt je figuur er prima in uit. It’s curve hugging en heeft schattig mouwtjes, ik houd er van! De outfit details zijn uiteraard weer onder de foto te vinden. Let me know what you think!

Wit kraagje by: MyJewellery
Trui by: Mango
Jeans by: Guess (gekocht in Amerika)
Riem by: Primark
Ketting by: Takewhatyouneed
Ring by: Guess
Telefoonhoesje by: iDeal of Sweden

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling toe en alvast een gelukkig nieuw jaar! In 2018 komen er weer veel leuke blogposts aan. Tot snel!

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Leuke outfit inspo! Wat denk je ervan elkaar te volgen? Je blog is awesome! xoxo

    1. Dankjewel! ☺️ Goed plan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: