Food Hotspot: MaMa Kelly Amsterdam

“Pink isn’t just a color, it’s an attitude.” Bij MaMa Kelly Amsterdam staat de kleur roze centraal en kun je ook nog eens heerlijk eten! Dit maakt MaMa Kelly een hele bijzondere food hotspot in Amsterdam Zuid. Met veel geluk heb ik een plekje kunnen bemachtigen en deel ik graag deze mooie ervaring met jullie.

MaMa Kelly is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam Zuid. Het is even zoeken zodra je bij het Olympisch Stadion bent, maar als je MaMa Kelly gevonden hebt, zul je er zeker heel gelukkig van worden. Bij binnenkomst word je hartelijk begroet en kun je je jas afgeven bij de garderobe. Daarna zul je naar de tafel begeleid worden door het gastvrije personeel. Het valt direct op dat MaMa Kelly groter is dan het lijkt en dat je in een roze hemel terecht komt. Het hele interieur bestaat uit roze spullen en accenten, dit maakt het bijzonder. Het doet mij een beetje denken aan Sketch in Londen. Dit concept is nieuw en dat maakt het interessant. Het maakt mij alleen maar nieuwsgieriger naar het eten!

De specialiteiten van MaMa Kelly zijn kip en kreeft, maar er staan ook diverse andere gerechten op het menu. Er is veel keuze. Wij besloten vooraf de Flammkuchen met kruidencrème te bestellen. Een lekker voorafje om mee te beginnen! Daarna kwam ons hoofdgerecht. Ik koos zelf voor de halve kip en mijn tafelgenootje (een goede vriendin) koos voor de Dorade. Wat een spektakel! De Dorade (vis) zat verpakt in een zoutkorst die opengebroken moest worden door het personeel. Dit trok even wat bekijks. Het personeel legde ook uit hoe de Dorade precies gegeten moest worden en hoe deze bereid werd. Erg interessant en een leuke aanvulling op het diner.

De gerechten worden bij MaMa Kelly standaard geserveerd met friet en een salade. Andere bijgerechten kunnen besteld worden, wij hadden als extra nog de zoete aardappel gekozen. Yes, we hadden een tafel vol lekker eten en wat hebben wij genoten! Het eten is van goede kwaliteit, ik heb echt niets kunnen laten staan! Als afsluiter hebben we natuurlijk ook een toetje genomen. We kozen voor de Sticky Toffee en de Cheesecake. Zoals je al door hebt, ook ontzettend lekker! Ik ben overenthousiast over MaMa Kelly, het is echt een heerlijke avond uit! Je zult MaMa Kelly zeker met een grote glimlach verlaten en er terug willen komen.

Naast het mooie interieur en het overheerlijke eten is het personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben veel kennis over de menukaart en komen regelmatig checken of alles naar wens is. Je waant je even in pure luxe te midden van het roze interieur.

Ik heb heel veel mazzel gehad met het bemachtigen van een plekje bij MaMa Kelly Amsterdam. Normaal gesproken moet je weken van te voren reserveren, ik deed dit twee weken van te voren. Je kunt drie weken van te voren reserveren voor een datum naar keuze. Iedere maandag om 09.00 uur komt er een nieuwe week bij. Dit werkt goed. Zo heeft iedereen een kans om daar een plekje te bemachtigen. Dus ben je zelf nieuwsgierig naar MaMa Kelly? Reserveer dan op tijd. Ik beloof je, het is zeker de moeite waard!

Ben je nu net zo nieuwsgierig en enthousiast als dat ik was en wil je meer informatie over MaMa Kelly Amsterdam? Klik dan hier om de website te bezoeken. MaMa Kelly Amsterdam is gevestigd in het Olympisch Stadion nr. 35 in Amsterdam.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: