Food Hotspot: Maxwell’s in Londen

Freakshakes zijn op dit moment (nog steeds) razend populair, zelfs in het buitenland. In Londen ging ik op zoek naar deze spectaculaire milkshakes en kwam ik al snel terecht bij Maxwell’s in Covent Garden. Dé plek voor een freakshake!

Ben je in Londen en op zoek naar een leuke food hotspot? Dan is Maxwell’s in Covent Garden the place to be! Ik ging er naar toe om een freakshake uit te proberen. Maxwell’s is een Amerikaanse diner in Londen. Het ligt vlakbij het hart van Covent Garden waar verschillende straat artiesten optreden en diverse theaters te vinden zijn. Covent Garden is zeker een plek waar je een keer geweest moet zijn tijdens je bezoek aan Londen. Het is een gezellige en creatieve buurt, waarbij een bezoekje aan Maxwell’s zeker de moeite waard is. Maxwell’s ligt namelijk erg centraal, waardoor de rest van Covent Garden (en diverse theaters) op loopafstand zijn. Het restaurant verzorgt de gehele dag maaltijden van ontbijt tot diner.

Uiteraard kwam ik hier voor een freakshake. Samen met een goede vriendin had ik besloten om een kleine portie friet te bestellen en allebei een shake. We bestelden een Oreo Cookie en een Salted Caramel Donut freakshake. In spanning waren we aan het afwachten hoe onze freakshakes er uit zouden gaan zien. Niet veel later kwam het personeel langs met onze shakes. We waren compleet verbaasd! Wat een enorm ding! Het trok enorm veel bekijks, waar ik erg om moest lachen. Mensen om ons heen gingen hierdoor ook een freakshake bestellen, wij waren dus goede reclame! Maar dat is niet zo raar. De freakshakes zijn een groot spektakel en een must do in Londen! Ideaal om te combineren met een bezoekje aan Covent Garden, waar je trouwens ook nog best leuk kunt winkelen! 😉

Wat een feestje zo’n freakshake! Hebben we de shakes opgekregen? Nee, niet helemaal. Maar het was zeker de moeite waard. Wij hebben een lange tijd geen honger gehad die dag, hihi! Mijn tip is dus om zeker langs te gaan bij Maxwell’s. Wil je meer informatie over Maxwell’s in Londen? Klik dan hier om de website te bezoeken.

Momenteel is Maxwell’s gevestigd aan 8 James Street in Covent Garden. Maxwell’s zal vanaf 10 april (2018) van locatie veranderen en verhuizen naar 34 King Street in Covent Garden.

Heb jij een bezoek gebracht aan Maxwell’s? Dan ben ik benieuwd naar jouw mening! Uiteraard zijn vragen en opmerkingen altijd welkom.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Ohh dit ziet er echt super leuk en lekker uit! Zeker een hotspot!

    1. Hihi. Ja he? Echt een aanrader!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d