Outfit inspiration: 16.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Dit keer deel ik met jullie één van mijn ‘recente’ favoriete outfits. Het fijne aan deze outfit is, dat dit setje samengesteld is uit diverse items die op verschillende manieren gestyled kunnen worden. Hierdoor heb je items in je kledingkast die je vaker kunt dragen om een andere look te creëren.
En had ik al gezegd dat deze outfit enorm comfortabel is? De zwarte jeans is een ‘shaping’ jeans van goede stretch kwaliteit. Deze jeans behoudt goed zijn pasvorm, zit heerlijk en zorgt voor een corrigerend (en vormend) effect. H&M verkoopt een aantal diverse stijlen shaping jeans in verschillende kleuren. Deze lijn is zeker een aanrader. Ik ben echt een fan geworden van deze broeken!

Zoals je ziet, draag ik op de foto ook een velvet blazer. Deze blazer valt ruim, beetje oversized en heeft ook een stretch pasvorm. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel! Ik ben altijd al een liefhebber van blazers geweest en dit jasje is net even iets anders, leuk voor de afwisseling!

Ben je nieuwsgierig naar alle details van deze outfit? Lees dan snel verder. De outfit details zijn onder de foto’s te vinden.

Velvet blazer by: New Look
Statement t-shirt by: Josh V
Jeans by: H&M
Riem by: Primark
Phone case by: iDealofSweden

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d