Beauty tip: Favoriete producten!

Ik ben een echte make-up liefhebber, dus ik vind het heerlijk om mijzelf op te tutten. Daarom deel ik vandaag met jullie een aantal van mijn favoriete producten. Wie weet doe jij wel een cadeau ideetje op voor jezelf of voor een ander! Ben je nieuwsgierig naar mijn favoriete producten? Lees dan snel verder..

1. Mascara: Lancôme Hypnôse
Al jaren gebruik ik deze mascara dagelijks en hij gaat ongeveer 1,5 tot 2 maanden mee. Wel gebruik ik meerdere lagen op mijn wimpers, dus wellicht zou deze mascara langer mee kunnen gaan. Door meerdere lagen aan te brengen kan ik zelf bepalen hoeveel volume ik wil creëren. Daarnaast klontert deze mascara niet, wat uiteraard erg fijn is. Lancôme is vrijwel altijd in de aanbieding en zo scoor je een leuke korting op een goede mascara. Zonder korting kost deze mascara rond de €34,00.
img_9964_facetune_12.12.2017-15:11:21
2. Concealer: NARS Radiant Creamy
Sinds een aantal maanden is NARS eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Ik kende dit merk al en kocht het voorheen in Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Dit merk wordt veel gebruikt door beautybloggers en visagisten over de hele wereld. Ik gebruik deze concealer nu ongeveer twee jaar. Deze concealer doet precies waar het voor bedoeld is. Het verbergt de oneffenheden, puistjes, donkere kringen en zelfs roodheid in je gezicht. Deze concealer blijft daarnaast lang zitten en trekt niet in de plooien van je huid. Ook is dit product vrij van parabenen. Wat ik zelf heel fijn vind aan deze concealer is de dekking en hoe lang het product mee gaat. Meestal heb ik aan twee concealers per jaar genoeg, hij gaat echt niet snel op! Met het borsteltje breng je ook gemakkelijk een mooie hoeveelheid (naar keuze) aan. In Nederland kost deze concealer €29,00 en is te koop bij de Bijenkorf. Bij diverse (buitenlandse) webshops verkopen ze ook NARS. Denk dan aan Sephora en Fenwick. Let wel op: er kunnen extra heffingen bijkomen als je het product niet in Nederland koopt. Let daarom goed op de prijs en de regels van de Douane als je buiten Nederland (en de EU) make-up besteld.
img_06503. Poeder: Diorskin Nude Air Powder
De Diorskin Nude Air Powder is één van mijn favoriete producten, ik gebruik het dagelijks. Het ziet er luxe uit, is gemakkelijk aan te brengen en de poeder past zich ook nog eens aan je huidskleur aan! Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en minder kans op vlekken. Daarnaast gaat deze poeder vervuiling van de huid tegen, het is dus ook een mooie bescherming! Ik raad je aan om de poeder aan te brengen met een goede kwast en geen sponsje. Hierdoor komt de poeder lichter op je huid te liggen, waardoor je teint natuurlijker wordt. Je kunt uiteraard zelf bepalen hoe dik je de poeder aanbrengt, ik wissel dit zelf ook af. De poeder wordt geleverd met een mini kabuki kwast en een beschermhoesje. Van deze lijn is ook een serum foundation verkrijgbaar. Zelf gebruik ik deze foundation af en toe, bijvoorbeeld voor een feestje. Deze foundation heeft ongeveer hetzelfde effect als de poeder, maar zijn ook samen bruikbaar. Zonder korting kost de poeder ongeveer €53,00 en de foundation €55,00.
img_9959_facetune_12.12.2017-15:17:044. Wimper primer: Estée Lauder Lash Primer Plus
Dit product maakt al jarenlang deel uit van mijn make-up collectie en is bijna onmisbaar! De lash primer is ideaal voordat je je mascara opdoet. Je mascara blijft langer zitten, je creëert extra volume en krult je wimpers tegelijkertijd. Mooi meegenomen dus! Het fijne aan deze primer is dat je direct je mascara erover heen kunt doen en het spul zie je totaal niet op je wimpers. Sommige primers kunnen nogal wit en zichtbaar blijven, maar deze niet. Daarnaast gaat de primer ook enkele maanden mee, zelfs bij dagelijks gebruik. Het is wel goed om direct je mascara erover heen te doen, dan kun je gemakkelijker je wimpers (extra) fixeren voordat de primer droog is. De Lash Primer Plus is verkrijgbaar zonder korting voor ongeveer €25,00.
img_9962_facetune_12.12.2017-15:13:135. Serum: Chanel Hydra Beauty Micro Serum
Een jaar of twee geleden heb ik een monstertje gehad van dit serum. Ik was direct verliefd, oftewel een goede marketing truc van de desbetreffende parfumerie, hihi. Maar wat doet dit serum? Het Hydra Beauty Micro Serum van Chanel zorgt voor hydratatie en bescherming van de huid voor 24 uur. Chanel geeft aan dat na vier maal aanbrengen van dit serum de hoornlaag van de huid voller is en dat na een maand de hydratatie van de huid toeneemt. Zelf ervaar ik dit serum als prettig. Het droogt ontzettend snel op en is ideaal voor onder je make-up. Dit serum is geen primer, maar in mijn ogen wordt mijn make-up er mooier en beter op als ik eerst dit serum gebruik. Ook omdat het zo snel opdroogt is het ideaal, er blijft niets plakken aan je handen. Het is dus snel en gemakkelijk in gebruik. Helaas hangt er aan Chanel wel een prijskaartje, 30 ML zal zonder korting al snel €78,00 kosten.
img_9960_facetune_12.12.2017-15:15:436. Beautyblender
Naast de kwasten die ik gebruik, vind ik het aanbrengen van vloeistoffen zoals concealers en foundations erg fijn met de Beautyblender. Het is een make-up spons die vrijwel vlekken voorkomt. Daarnaast voelt het ook ontzettend fijn aan voor je huid. Je maakt de Beautyblender voor gebruik namelijk nat onder de kraan (wel goed uitknijpen en even droog deppen). Hierdoor voelt het aanbrengen van je make-up verfrissend en fijn aan op je huid. Als ik mijn make-up heb aangebracht, dep ik met de zijkant nogmaals de make-up in mijn huid. Dit zorgt (voor mij) ervoor dat mijn look nog natuurlijker wordt en een licht matterend effect heeft. De Beautyblender is zonder korting verkrijgbaar vanaf €19,95. Ik raad je aan om wel het reinigingsproduct erbij te bestellen, je moet de Beautyblender namelijk goed reinigen en de zeep werkt fantastisch en snel. Zorg ervoor dat je de Beautyblender wel altijd open laat drogen, zo voorkom je o.a. schimmels en gaat de Beautyblender langer mee.
img_9963_facetune_12.12.2017-15:12:177. Overige tips
Deze producten zijn best aan de prijzige kant, uiteraard zijn er producten die goedkoper zijn en fijn in gebruik. Zelf ben ik dan ook een fan van de lipsticks van Freedom, de nagellakjes van Catrice (omdat ze zo snel drogen!) en het wenkbrauwpotlood van de Hema. Goede beauty producten hoeven niet altijd duur te zijn, zolang het maar voor jou werkt en dat is natuurlijk altijd even uitproberen! De Action heeft bijvoorbeeld van Alvira micellair water om je gezicht mee te reinigen en die gebruik ik ook dagelijks. Het is soms even zoeken naar een (goed) product wat bij jou past en waar jij tevreden mee bent. Uiteraard kun je je altijd laten adviseren, dit doe ik ook wel eens!

Ben je nieuwsgierig naar deze producten en wil je ze zelf gaan uitproberen? Ga dan naar de dichtstbijzijnde parfumerie en vraag naar jouw favoriete product uit deze blogpost. Ben je nieuwsgierig naar de acties die momenteel lopen om een leuke korting te krijgen? Kijk dan op de site van ICI Paris XL, Douglas, Pour Vous of een willekeurige andere (online) parfumerie!

Wat zijn momenteel jouw favoriete producten?
Laat jouw favoriete product achter in de comments! 🙂

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: