Outfit inspiration: 17.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Om nog een beetje in de Griekse vakantie sferen te blijven, deel ik vandaag met jullie twee van mijn favoriete vakantie outfits! Tijdens mijn week in Zakynthos zat mijn koffer vol gepropt met allerlei setjes. Ik neem natuurlijk altijd teveel mee! Maarja, liever te veel dan te weinig. Vaak denk ik dan al van te voren na over de outfits die ik kan combineren en mee wil nemen. Outfits plannen mag best, toch? Hihi.

De eerste outfit die ik deel, is de outfit die al eerder op Instagram verscheen. Deze outfit is zeker mijn favoriet, omdat het bestaat uit een leuk printje, speels is en ook nog eens comfy zit! Heerlijk voor een mooie zomerse dag. Heel toevallig past de haarband bij mijn shorts. Dit maakt de combinatie extra leuk! Zelf ben ik een liefhebber geworden van deze haarbanden van MyJewellery. De outfit details zijn te vinden onder de foto. Klik op de foto om de outfit te vergroten.

Top by: H&M (Niet meer verkrijgbaar, look a like)
Shorts by: Only
Sneakers by: Nike (Gekocht in Amerika)
Tas by: Guess (Gekocht in Gran Canaria)
Zonnebril by: Ray Ban
Haarband by: MyJewellery

Het tweede setje wat ik wil delen, lijkt stiekem op een jurkje en/of jumpsuit (maar, is het niet!). Het bestaat uit aparte shorts en een top, beide met details van kant. Het leuke aan deze outfit is, dat deze divers gestyled kan worden. Ik draag dit setje nu met een oversized vest, dit maakt de outfit meer casual en de open hakken maken het weer classy/flirty. Ik heb deze outfit eerder ook gecombineerd met een spijkerjasje en sneakers, voor een sportieve en casual look gedurende de dag. Je kunt met de zwarte (classy) basics dus alle kanten op. Ideaal voor op vakantie! De details van deze outfit zijn te vinden onder de foto. Klik op de foto om de outfit te vergroten.

Kanten top by: VILA (Niet online verkrijgbaar)
Shorts by: JDY
Vest by: H&M
Open hakken by: Gabor (Alleen nog verkrijgbaar in andere kleuren)
Phone case by: iDealofSweden

Alle foto’s zijn genomen op het Griekse eiland Zakynthos en hotel Cavo Vezal. Binnenkort verschijnt er een blogpost met diverse hotspots en tips. Ben je nieuwsgierig? Houd JustbyJennifer dan in de gaten..

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. […] gehad op Zakynthos. Na het delen van het nieuwe hotel Cavo Vezal & mijn favoriete vakantie outfits, is het nu tijd om een aantal hoogtepunten van deze reis met jullie te delen en een paar praktische […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: