Outfit Inspiration: 18.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Ik ben helemaal happy! Een paar weken geleden vond ik eindelijk, na lang zoeken, een mooie denim rok. Natuurlijk moet je er van houden, maar het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Je kunt het op zo veel leuke manieren combineren, het is echt een musthave voor mij geworden. Of je nu casual, chique of sportief wilt, alles kan met deze denim rok. Deze keer combineer ik de rok voor een casual chique look. Naast deze rok, draag ik nog een musthave. De riem in deze outfit is momenteel onmisbaar voor mij. Ik denk dat ik deze riem bijna bij iedere outfit draag! Het is echt een gave accessoire en maakt de outfit helemaal af. Ben je nieuwsgierig naar mijn outfit en de details ervan? Scroll dan snel verder..

T-shirt by: Mango (look a like)
Denim Rokje by: H&M
Riem by: Loavies
Laarzen by: Tamaris
Telefoonhoesje by: iDealofSweden

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d