Outfit Inspiration: 19.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

In Zakynthos-Stad heb ik een aantal leuke items geshopt, waaronder een top en een haarband. Sinds MyJewellery van die leuke haarbanden heeft, draag ik ze veel vaker. Het is een leuke accessoire en geeft je outfit een andere touch. De outfit die ik deze keer met jullie deel, komt je wellicht bekend voor als je mij volgt op Instagram. Ik heb deze outfit namelijk aan gehad tijdens Toppers in Concert. Het thema was circus/roze, dus daar moest ik wel aan mee doen. Als er thema’s zijn bij feestjes en concerten vind ik het altijd een leuke uitdaging om iets bij elkaar te shoppen. Roze was voor mij niet moeilijk, want ik heb nogal wat roze items. Wel probeer ik met dit soort thema’s iets te shoppen wat ik vaker aan kan trekken, zo heb je er na het evenement ook nog iets aan. Ben je nieuwsgierig naar de outfit? Scroll dan naar beneden om de foto’s te bekijken. Onder de foto’s staan de outfit details beschreven.

Haarband by: Pink Woman
Top by: Tally Weijl
Jeans by: H&M
Blazer by: H&M
Riem by: Loavies
Telefoonhoesje by: iDealofSweden

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d