Outfit Inspiration: 20.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Dit keer deel ik een speciale ‘wedding’ outfit inspiration met jullie! Een paar maanden geleden viel er namelijk een prachtige kaart in de brievenbus.. ik werd uitgenodigd voor een bruiloft. Nu was de vraag natuurlijk wel, wat trek ik aan? Met een beetje mazzel heb ik de juiste outfit gevonden gedurende mijn vakantie in Zakynthos! Tijdens de roadtrip door Zakynthos zouden we gaan winkelen in Zakynthos-Stad. Daar kwam ik de winkel van BSB Fashion (Grieks kledingmerk) tegen, een boetiek met echt prachtige kleding van casual tot chique. Erg classy. Ik was direct verliefd op deze winkel.

Terwijl ik gewoon aan het rondneuzen was in deze winkel, viel ineens mijn blik op een roze kanten jurkje. Het was liefde op het eerste gezicht. Maar, het leek mij eigenlijk iets te smal en het jurkje was niet heel goedkoop. Dus wat dacht ik? Nou, laat ik dit jurkje maar gewoon passen, dan zul je zien dat het niet goed zit, probleem opgelost en hoef je deze jurk niet aan te schaffen! Maar ja, je raadt het vast al.. zodra ik de jurk aantrek, blijkt de jurk mijn perfecte match te zijn voor de bruiloft. Ik kon deze jurk dus echt niet achterlaten in Zakynthos en heb hem meteen afgerekend. Ik heb er geen minuut spijt van gehad.

Ik heb heel veel plezier gehad van deze jurk tijdens de bruiloft en heb leuke reacties gehad. Ik ben dus erg blij met deze jurk. De jurk zit comfortabel en is mooi afgewerkt. Het jurkje is van de Gold Collection en handgemaakt. Zoals je kunt zien heb ik niet gekozen voor Nude hakken. Dit heb ik expres gedaan. De hakken die ik op de foto draag zijn namelijk enorm fijn en kan ik lang op staan, dansen en lopen! Ja, soms kies ik ook voor mijn eigen gemak, hihi. Ik heb uiteraard mijn tasje er op aangepast, deze staat alleen niet op de foto.

Ben je nieuwsgierig naar de details van mijn gehele wedding outfit? Scroll dan naar beneden en lees verder!

Jurkje by: BSB Fashion
Armband by: MyJewellery
Oorbellen by: Primark
Schoenen by: Gabor Shoes
Telefoonhoesje by: IdealOfSweden

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d