Book tip: Cara Alwill Leyba

“Style your mind.” Een uitspraak van powervrouw Cara Alwill Leyba. Normaal gesproken deel ik geen boeken op mijn blog, maar ik ben sinds een jaar een enorme liefhebber van Cara haar social media account(s) en boeken. Het is erg inspirerend en daarom deel ik vandaag met jullie een book tip!

Vorige zomer kwam ik Cara’s Instagram account tegen en was direct verkocht. Zij deelde toen al veel quotes en daar ben ik een liefhebber van. Ik heb destijds haar boeken gekocht voor de zomervakantie. Yes! Ik heb alles aangeschaft wat zij al gepubliceerd had en ik heb er geen moment spijt van gehad. Haar boeken zijn inspirerend en erg waardevol. Ze schrijft over diverse onderwerpen. Haar boeken worden gezien als ‘zelf hulp’ boeken. Dit klinkt een beetje heftig, maar dat is het absoluut niet. Cara’s doelgroep bestaat uit vrouwen, je kunt haar boeken eigenlijk wel vergelijken met Girlboss boeken. Het heeft een beetje dezelfde vibe, women empowerment staat redelijk centraal. Ze schrijft o.a. over zelfverzekerdheid bij vrouwen, relaties, jouw eigen mindset, een healthy lifestyle en geluk.

Maar wie is Cara Alwill Leyba nu eigenlijk? Cara is schrijfster, blogger en life coach. Naast haar taak als life coach en het schrijven van boeken, houdt Cara een blog en een podcast bij. Cara’s doel is om vrouwen te inspireren en te motiveren. Zij schrijft o.a. dat je eigen geluk voorop moet staan en dat wij vrouwen elkaar meer moeten ‘supporten.’ Dit beschrijft zij in haar boeken op een hele leuke manier en het is totaal niet egocentrisch bedoeld. Haar boeken staan vol positiviteit. Ze deelt als social influencer dan ook regelmatig haar quotes en gedachtes op Instagram. Ze is echt een inspirerende vrouw. Het is mooi om te zien hoe positief zij is en vrouwen ook echt motiveert. Daarnaast lezen haar boeken heel makkelijk weg. Haar boeken zijn niet super dik en kun je binnen een dag of 2 zeker uit lezen. Zelf ben ik (ook al ben ik juf, hihi) niet een grote lezer. Ik lees eerlijk gezegd liever een tijdschrift, maar voor Cara’s boeken maak ik zeker een uitzondering. Hier heb ik echt veel plezier van gehad en heb zelfs al haar nieuwste boek in huis. Die gaat ook zeker mee op vakantie! Ik kan nu al niet wachten om dit boek in het vliegtuig te gaan lezen.

Jullie begrijpen nu onder tussen vast wel waarom ik deze boeken met jullie moest delen! Ik ben nu echt al een lange tijd ‘fan’ van Cara’s werk en kan mij helemaal vinden in haar visie. Om een beetje in haar visie en women empowerment te blijven hangen, wilde ik ook graag een blogpost aan haar (en haar boeken!) opdragen. Daarnaast vind ik het ontzettend fijn om zelf geïnspireerd te worden en zelf ook mensen te inspireren.

Wil je meer informatie over de boeken van Cara? Dan raad ik je aan om haar website raad te plegen. Uiteraard kun je Cara ook vinden op Instagram en/of Facebook. Cara’s nieuwste boek ‘Like she owns the place’ is nu verkrijgbaar bij Bol.com. Uiteraard zijn al haar andere boeken ook te koop bij dezelfde webshop. Denk er wel om dat haar boeken in het Engels geschreven zijn.

Mocht je ook een boek van Cara hebben gelezen, dan ben ik benieuwd naar jouw mening! Laat je reactie achter in de comments.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Klinkt als iets wat ik ook wel kan waarderen! Twijfel alleen vanwege de taal. Ben bang dat het dan toch niet zo lekker weg leest als wanneer het Nederlands was.. Leuk dat je zo enthousiast bent!

    1. Leuk je reactie! 😄 En begrijp je helemaal, Engels moet je fijn vinden om te lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d