Outfit Inspiration 20.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Tijdens mijn tripje naar Valencia heb ik een leuke, zomerse outfit bij elkaar geshopt. Natuurlijk had ik al genoeg setjes in mijn koffer, maar ik wilde eigenlijk ook wel iets leuks meenemen uit Spanje.
Nu vond ik een simpele playsuit bij Mango en ik was op slag verliefd. Wat een heerlijke stof, vrij soepel en het zit ook nog eens erg lekker! Ideaal voor een warme zomerse dag in Valencia.

Ik heb er voor gekozen om deze playsuit te combineren met een leuke bijpassende tas, witte sneakers en mijn favoriete zonnebril (at the moment). De sneakers en de zonnebril heb ik in Nederland gekocht, maar de gehele outfit is op dit moment verkrijgbaar in Nederland.
Ben je nieuwsgierig naar mijn outfit? Scroll dan naar beneden en bekijk de foto’s.

De outfit details zijn onder de foto’s te vinden.

Playsuit by: Mango
Tas by: Parfois
Schoenen by: Lacoste
Zonnebril by: Costes Fashion (Verkrijgbaar in de winkel)

De foto’s zijn gemaakt in de wijk El Carmen in Valencia, een aanrader om te bezoeken!
Wil je toevallig wat leuke tips over Valencia? Lees dan mijn blogpost over het hotel en/of de Food Hotspots in Valencia.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: