Food Hotspot: Polaberry

Chocolade liefhebbers opgelet, ik heb dit keer een Food Hotspot gevonden in Amsterdam, die je niet wilt missen!

Een paar weken geleden heb ik een bezoek gebracht aan Polaberry. Ik zag namelijk al een tijdje de mooiste foto’s voorbij komen op Instagram en Facebook, ik werd zo nieuwsgierig. Hier moest ik naar toe! Ik ben ontzettend blij dat ik naar Polaberry ben gegaan, wat een leuk plekje. Maar wat is Polaberry nu eigenlijk?

Polaberry is een klein en knus winkeltje aan de Prinsengracht in Amsterdam. Je kunt er niet uitgebreid zitten, maar een bezoek is zeker de moeite waard. Je kunt hier terecht voor koffie, thee en smoothies to go. Maar dit is zeker niet het enige! Ze hebben hier namelijk de leukste Cakesicles (cake op een stokje!), prachtige chocolade tabletten en niet te vergeten.. aardbeien in chocolade (deze kunnen zelfs in boeket vorm besteld worden!). Zoveel lekkers midden in Amsterdam, daar word ik erg blij van! Polaberry maakt gebruik van echte Belgische chocolade en dit proef je meteen. Ik ben een grote chocolade liefhebber en ik werd er enorm enthousiast van. De chocolade die hier gebruikt wordt, is echt ontzettend lekker. Ik raak er niet over uitgepraat! Zelf heb ik de Unicorn cakesicle en de aardbeien geproefd. Allebei erg smaakvol en prachtig opgemaakt, het zijn net kleine kunstwerkjes! Dit leuke concept is bedacht door blogger Polabur. Momenteel heeft Polaberry vestigingen in Amsterdam, Londen en Beirut.

Naast al dit lekkers is Polaberry ook een leuke hotspot om een foto te schieten in Amsterdam. Binnen hebben ze namelijk een bloemenwand en buiten is er ook een leuke plek om een foto te maken. Daarnaast zit Polaberry direct aan een gracht waar je uitkijkt op de Westertoren. Polaberry is dus ideaal om te bezoeken tijdens een dagje Amsterdam, maar ook als je iemand wilt verrassen met iets unieks en lekkers!

Ben je nieuwsgierig naar Polaberry en wil je meer informatie? Klik dan hier! Je vindt Polaberry aan de Prinsengracht nr. 232 en is op loopafstand van de Westertoren en de 9 Straatjes.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d