Outfit inspiration special: Casio Baby G-MS

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Dit keer deel ik een bijzondere outfit inspiration. Ik deel vandaag namelijk een toffe accessoire die ik heb mogen ontvangen van Casio! Als je het merk Casio hoort, denk je misschien wel meteen aan een rekenmachine die je voor school moest gebruiken. Maar Casio ontwerpt en produceert ook horloges! Sinds een tijdje draag ik veel vaker horloges, ik vind het meestal echt iets toevoegen aan mijn outfit.
Dit keer kreeg ik van Casio een heel tof horloge opgestuurd en dit wilde ik natuurlijk met jullie delen!

Bij het open maken van mijn pakketje, vond ik een metalen doosje. Hierin zat het horloge verpakt. Erg stoer! Ik kreeg van Casio het Baby G-MS horloge opgestuurd en ik was blij verrast. Op de plaatjes in de webshop vond ik in eerste instantie het horloge ‘grof’ overkomen en was nieuwsgierig.
Maar in het echt was het horloge totaal niet grof! Het horloge toont sportief en casual, maar is tegelijkertijd ook echt een ‘eyecatcher.’  Voor een close-up heb ik een korte video gemaakt om het horloge beter te bekijken.

De horlogeband van de Baby G-MS is gemaakt van kunstleer. Daarnaast heeft het horloge een quartz uurwerk en werkt de batterij op zonne-energie. Je hoeft eigenlijk nooit bang te zijn dat de batterij leeg is, zolang je het horloge in het daglicht houdt. Ideaal! Als je het horloge goed bekijkt, zie je dat er diverse kleuren in zijn verwerkt: Wit, rosé goud en zilver. Deze kleurencombinatie zorgt ervoor dat het horloge iets chiquer toont. Uiteraard is dit horloge ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ik draag het model: MSG-S200G-7A. Dit is mijn persoonlijke favoriet. Voor het type Baby G-MS is gebruik gemaakt van roestvrij staal en mineraalglas. Naast het mooie uiterlijk heeft de Casio Baby G-MS ook nog een aantal leuke functies. Ik zet de belangrijkste specificaties hieronder op een rijtje.

Specificaties van de Casio Baby G-MS
– Het horloge is waterdicht (tot 100 meter)
– Zowel digitale als analoge tijd
– De batterij werkt op zonne-energie
– De datum en wereldtijd kan worden weergeven
– De LED verlichting (kun je in het donker zien hoe laat het is!)
– Een timer
– Het horloge is schokbestendig

Voor mij is dit horloge echt een hele leuke aanwinst voor mijn collectie. Door de schokbestendigheid durf ik dit horloge te dragen naar mijn werk. Ik werk als leerkracht en dan is een goed horloge erg handig! Daarnaast sport ik regelmatig en kan de timer in dit horloge mij ondersteunen tijdens mijn training. Ten slotte kan ik het ook nog eens leuk combineren met wat sportievere of casual outfits. Een echte win-win situatie voor mij dus! Zoals je kunt lezen, ben ik erg enthousiast. Onder de foto’s zul je informatie vinden waar je dit toffe horloge kunt scoren!

Dus ben jij nog op zoek naar een leuk horloge of cadeautje? Dan is wellicht de Casio Baby G-MS een goed idee! Het horloge kost 169,00 euro en is verkrijgbaar bij o.a: Bol.com.

Heb jij ook een Casio (Baby G) horloge? Dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring!

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: