Food Hotspot: The Cake Room

You can’t buy happiness, but you can buy cupcakes and that’s kind of the same thing! Veel zoetigheid en een kleurrijk interieur met veel roze, klinkt als een leuke hotspot waar ik zeker een kijkje moest nemen. Dus ging ik samen met een vriendin op bezoek bij The Cake Room van A Cup of Cake in Breda.

A Cup of Cake is bekend in Breda om de lekkerste en leukste cupcakes, maar laten zij nu een nieuwe vestiging geopend hebben in de binnenstad van Breda. The Cake Room is de nieuwste boetiek van A Cup of Cake. Dit is zeker een hotspot die je gezien moet hebben als je een bezoekje brengt aan Breda. De mensen zijn gastvrij en service staat voorop, daarnaast is het interieur alleen al indrukwekkend. Je waant je in een kleurenparadijs met veel tinten roze.

Je zou dit zelfs een ‘Instagrammable hotspot’ kunnen noemen. Naast de Sprinkle pool en de Cupcake automaat is er een Rainbow room. Het is erg schattig ingericht en de zoetigheid komt zelfs in het interieur naar voren. Het concept klopt helemaal, ik werd er ontzettend enthousiast van, maar tegelijkertijd ook erg nieuwsgierig. Ik wilde wel wat zoets proeven!

Emma van The Cake Room had voor ons het perfecte plekje gereserveerd. Een tafeltje naast de Sprinkle pool, echt een ideaal fotoplekje. Daarnaast zouden wij verrast worden. Best spannend, want we hadden geen idee wat we zouden krijgen. Dit maakte het extra leuk. In afwachting heb ik het menu bekeken. Wauw, wat staat hier veel lekkers op. Gelukkig hoefde ik zelf niet te kiezen, de keuze was namelijk reuze! Denk aan heel veel verschillende warme en koude dranken, milkshakes, cupcakes, American pancakes, wafels, bowls en wat niet! Alles is uiteraard gericht op zoet, heerlijk.

Wat mij opviel was de prijs-kwaliteit verhouding. The Cake Room is niet duur en je krijgt veel (en het smaakt goed!). Je kunt hier terecht voor zowel ontbijt, brunch, lunch als een high tea. Ben je nieuwsgierig naar het menu? Ik heb er een paar foto’s van gemaakt, zodat je alvast een beetje kunt spieken. Dan is de keuze iets makkelijker als je er eenmaal bent!

Nu zul je vast denken.. wat heb jij gegeten? Nou, dat zal ik je nu gaan vertellen. Vooraf kregen wij een Mocktail, dit is een alcoholvrije cocktail, deze kan per dag verschillen. Die van ons was zoet, fruitig en met Elderflower. Erg verfrissend. Maar daar bleef het niet bij, ik keek mijn ogen uit toen Emma met de verrassing uit de keuken kwam. We kregen ‘De Borrelplank’ en een ‘Monstershake’ om te delen. De Borrelplank bestond uit allerlei kleine zoetigheden, zoals donuts, cupcakes, meringues, mini brownies en wat niet. Heel veel lekkers op een prachtig opgemaakte plank. Echt een eyecatcher en overheerlijk. De Monstershake smaakte ook erg goed en precies genoeg om samen te delen.

Graag wil ik een groot compliment maken aan de keuken voor de opmaak van de gerechten. Alles is keurig verzorgd en ziet er zo mooi uit, je wilt het bijna niet eens aanraken, hihi. Maar wel doen hoor, het is zo lekker! We hadden veel eten, maar het was fantastisch. Wat hebben wij genoten zeg.

The Cake Room is echt een hele leuke plek en ik wil je ook zeker aanraden om daar een keer naar toe te gaan. Ja, je kunt er leuke foto’s maken. Maar het eten is fantastisch en zal jouw zoete trek zeker stillen. Voor mij was het wel een stukje rijden vanuit Purmerend, maar dit was het absoluut waard. Naast dat Breda een leuke stad is, is deze plek toegevoegd aan mijn Food Hotspot lijst. Ik kom hier zeker terug.

The Cake Room is gevestigd aan de Veemarktstraat nr. 69 in Breda. Deze locatie is 7 dagen per week geopend, ik raad je aan de website te raadplegen voor de actuele openingstijden. Wil je meer informatie over The Cake Room? Klik dan hier.

Ben je al eens bij The Cake Room geweest dan ben ik benieuwd naar jouw ervaring! Opmerkingen en/of vragen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.

 

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: