Outfit Inspiration: 21.0

Het is tijd voor een outfit inspiration, want.. “If you like it, wear it!”

Het is een tijdje geleden dat ik een nieuwe outfit heb gedeeld op mijn blog. Momenteel zijn veel van mijn outfits te zien op mijn Instagram. Maar vanaf nu zullen er ook weer outfits online komen op mijn blog!

De outfit die ik vandaag met jullie deel is een classy look met items die divers gestyled kunnen worden. Ik houd er van als items tijdloos zijn en daar bestaat deze outfit dan ook zeker uit! Voor mij is een goede ripped jeans, een coltrui en een blazer onmisbaar in mijn kledingkast. Je kunt hier zo veel verschillende lookjes mee maken. I love it!

De blazer is (denk ik) wel mijn favoriete item van deze outfit, omdat ik deze op diverse manieren kan dragen en ik vind de kleur erg classy. Deze blazer komt van de webshop ComeGetFashion. Ik heb regelmatig items van deze webshop, omdat ze een toffe collectie hebben. Je kunt daar accessoires shoppen, schoenen, maar ook te gekke kleding. Het voordeel van deze webshop is dat je het snel in huis hebt en zij voegen regelmatig nieuwe items toe aan de collectie.

Ben je nieuwsgierig naar de details van mijn outfit? Scroll dan naar beneden en lees verder.

Blazer: ComeGetFashion
Coltrui: Anna Field
Jeans: Guess (geshopt in Amerika)
Schoenen: Michael Kors (Tatum Ankle boots)
Ketting 1: Safira
Ketting 2: Safira
Riem: Loavies

De blazer en de sieraden in deze post zijn gesponsord voor mijn Instagram account door ComeGetFashion en Safira. De overige items heb ik zelf aangeschaft. Daarnaast deel ik op Instagram regelmatig kortingscodes om te shoppen bij leuke shops.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook.
Wil je liever meer lezen? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te lezen.

Sidenote: Deze webshops hebben mij niet gevraagd om een blogpost te schrijven, deze blogpost is dus niet gesponsord en is eigen initiatief.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d