Food Hotspot (at home): Juizs 3-daagse All Day sappenkuur

Een detox, waarschijnlijk heb je daar wel eens aan gedacht of heb je er van gehoord. Ik was erg nieuwsgierig naar de sappenkuur van Juizs, omdat het er online uitsprong qua sapjes. Daarom deel ik in deze blogpost mijn ervaring met jullie. Ik ga in op mijn dagen, de sapjes die ik heb gekregen en mijn persoonlijke mening en ervaring met Juizs.

Je kunt op internet discussies lezen, waarom detoxen wel en niet goed voor je zou zijn. Hier ga ik niet op in. Deze blogpost is bedoeld om mijn persoonlijke ervaring met jullie te delen. Er zijn diverse sappenkuren beschikbaar bij Juizs. Ik heb alleen de 3-daagse all day sappenkuur getest.

Wie is Juizs en wat houdt de 3-daagse all day sappenkuur in?
Juizs is een bedrijf dat diverse coldpressed sappen en shotjes aanbiedt, zowel voor de losse verkoop als in de vorm van een sappenkuur. Ze hebben veel verschillende smaken en maken gebruik van de HPP techniek. Hierdoor verliezen de sappen geen voedingswaarden. Uiteraard bevatten de sappen wel suikers, maar geen toegevoegde suikers. In groente en fruit zitten van nature al suikers. De flesjes zijn milieuvriendelijk: 75% van de fles bestaat uit RPET en kan zelfs tot 5 keer worden hergebruikt. Daarnaast bestaat 25% van de fles uit plantbased plastic.

Een 3-daagse sappenkuur is een detox om je lichaam te resetten. Hiermee val je ongeveer een halve tot een hele kilo per dag af. Je drinkt alleen de sappen en shotjes van de kuur, dit is op vaste tijden. Naast de gewone coldpressed groente en fruit sappen, zijn er ook sapjes met extra proteïnen toegevoegd.

Het is dus de bedoeling dat je drie dagen alleen maar sapjes drinkt op gezette tijden. Als je je aan deze detox houdt, zul je zeker afvallen, dit is alleen niet het doel van de sappenkuur. Door deze kuur zul je je lichaam ontgiften en meer energie overhouden.
Deze sappenkuur bevat rond de 600 kcal per dag.

De sappen van Juizs
De sappen in mijn sappenkuur waren enorm divers. Naast de coldpressed sappen, zaten er ook smoothies tussen en die waren bij mij wel favoriet. Heerlijke mixjes. Fijn ook voor de variatie. De sappen zijn na mijn kuur iets aangepast, maar ik kan je vertellen dat ik enthousiast ben over de sappen die ik heb gehad. Op de foto’s kun je de smaken zien die ik heb gehad van Juizs. Het nieuwe detoxmenu is hier te vinden. Het lijkt erg op wat ik heb gedaan. Het enige sapje dat mij niet goed bevallen was, was het sapje met rode biet. Bietjes is iets wat ik niet kan uitstaan, het is een no-go voor mij. Gelukkig kun je sapjes ook vervangen, helaas ben ik dat vergeten en heb ik het voor lief genomen!

Wat mij aanspreekt aan de sappen van Juizs, is de variatie aan smaken en de kwaliteit. Ik heb (ondanks de bietjes) zoveel lekkere sapjes kunnen drinken, het was totaal geen straf. De smaken waren top, vooral de fruitsappen en smoothies waren bij mij favoriet.

Mijn resultaten
Wellicht ben je nu nieuwsgierig naar mijn resultaten. Ik ben met deze sappenkuur ongeveer 3 kilo afgevallen. Ik merkte vooral dat ik de eerste dag nog wel honger had en dat maakte het moeilijk. De eerste dag was ik ook nog wat slapjes, maar dat ging echt steeds beter. De laatste dag was mijn lichaam eigenlijk wel gewend aan de sappenkuur. Ik werd mij er wel bewust van dat ik echt de hele dag aan eten denk en hoe snel ik eigenlijk ga eten. Ik heb vooral veel behoefte aan hartig eten gehad. Na de kuur ben ik bewustere keuzes gaan maken, omdat ik heb gemerkt dat ik niet eens zoveel nodig heb. Ik heb wel minder behoefte aan suiker.

Zelf heb ik tijdens de sappenkuur niet gesport. Mijn lichaam is erg gevoelig om knock-out te gaan bij te weinig zuurstof en/of eten. Dus dit heb ik niet gedaan en kan ik daar geen oordeel over vellen.

Ik ben blij met mijn resultaten en heb er absoluut geen spijt van gehad. Het waren zeker drie pittige dagen, maar ik heb het goed vol kunnen houden.

Meer informatie
Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Juizs sappenkuur? Kijk dan op de website voor meer informatie. Ben je nu al enthousiast en wil je meteen beginnen? Bestel dan je sappenkuur nu op Juizs. Mocht je nog twijfelen of heb je vragen, stel ze gerust aan mij.
Met de code: #summerprep krijg je in de maand mei 15% korting op je bestelling bij Juizs.
Wil je graag detoxen, maar ook er iets bij kunnen eten? Ga dan voor de sappenkuur ’til dinner. Dan mag je in de avond wel een vegetarische maaltijd nuttigen.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te lezen.

Sidenote: Deze post is gesponsord door Juizs.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d