Lifestyle inspiration 2.0: Cosmeticaspiegel CM840

cm840 spiegel

Mirror mirror on the wall wie heeft de beste spiegel van allemaal? Een goede spiegel vind ik onmisbaar in huis. Van Medisana Benelux kreeg ik een cosmeticaspiegel om uit te proberen en in deze post deel ik mijn ervaring.

Medisana Benelux produceert allerlei lifestyle producten voor in huis. Ze hebben diverse producten om je gezondheid te meten, zoals ik eerder al schreef over de Vifit Run, maar ze hebben ook andere producten. Waaronder een lijn met diverse cosmeticaspiegels. Van Medisana heb ik de CM840 2 in 1 spiegel gekregen.

De CM840 is een spiegel op een stevige voet, je kunt deze dus met gemak ergens neerzetten waar jij wilt! Voor mij staat hij op dit moment op mijn bureau, hier doe ik altijd mijn make-up. Deze spiegel heeft een doorsnede van ongeveer 13 centimeter en heeft zelfs 2 kanten, daarom wordt deze spiegel ook 2 in 1 genoemd. De ene kant is een normale spiegel en als je de spiegel omdraait heb je een vergroting van 5 keer. Deze spiegel zoomt dus goed in, waardoor je veel zicht hebt tijdens het aanbrengen van je make-up.

Als extra zit er ook (energiebesparende) LED verlichting in deze spiegel, dit is erg handig. Deze verlichting zorgt voor een goede belichting van je huid. Je hebt dus niet perse goed daglicht nodig om te kijken of je je make-up vlekkeloos hebt aangebracht. Erg fijn. De spiegel werkt op batterijen en het licht is te bedienen met de aan- en uitknop.

Zelf vind ik de spiegel erg fijn in gebruik. Hij neemt weinig ruimte in, de verlichting is goed en ik vind het fijn dat ik ook de normale spiegel kan gebruiken. Daarnaast vind ik het erg handig dat ik de spiegel met gemak kan verplaatsen. Hierdoor kan ik mijn make-up ook ergens anders in huis doen. Maar wat zijn nu de voor- en nadelen van deze spiegel?

Voordelen:
– Goede LED verlichting
– Mooi vormgegeven
– Normale spiegel en vergroting (5x) mogelijk
– Batterijen worden meegeleverd!

Nadelen:
Deze heb ik nog niet kunnen vinden, ik ben er erg blij mee!

Meer informatie
Wil je meer informatie over de CM840 cosmeticaspiegel? Dan raad ik je aan om de website van Medisana te raadplegen. Hier vind je meer details. De CM840 is te koop bij o.a. Blokker, Bol.com en Wehkamp.

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te lezen.

Sidenote: Deze post is gesponsord door Medisana Benelux.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. Love this so much! <3

  2. […] dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen van mijn blog? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d