Instagram hotspots: 5 x fotoplekken in Amsterdam

Zoals jullie weten ben ik zeer actief op Instagram en ben ik regelmatig op pad om leuke foto’s te maken. In deze blogpost neem ik je mee naar een aantal toffe Instagram hotspots en wie weet maak jij jouw foto daar de volgende keer!

Instagram hotspot: Fotoplek nr. 1
Bij deze fotoplek kun je je foto’s op diverse manieren maken, zoals je kunt zien op mijn foto’s. In het weekend kun je hier ook gratis parkeren (klein stukje lopen). Het licht is vaak goed op deze plek, wat mooie plaatjes oplevert. Deze fotoplek is op de Zuidas in Amsterdam.
Adres:
Rosy Wertheimstraat, Amsterdam Zuidas.

Instagram hotspot: Fotoplek nr. 2
Deze fotoplek kun je het beste in het weekend bezoeken, dan weet je bijna zeker dat er niemand in jouw beeld loopt! Deze fotoplek is ook op de Zuidas in Amsterdam. Deze plek is dus goed te combineren met fotoplek nummer 1! Er zijn hier veel mooie gebouwen, dus als je even de tijd neemt kun je hier heel wat mooie plaatjes schieten.
Adres:
Claude Debussylaan, Amsterdam Zuidas.

Instagram hotspot: Fotoplek nr. 3
Deze fotoplek kun je ook het beste in het weekend bezoeken, het is namelijk een bedrijfspand. Dit is een populaire spot onder veel Instagrammers. Op deze plek kun je namelijk vanuit verschillende hoeken veel leuke foto’s schieten. Het kan hier alleen soms veel waaien, zoals je kunt zien op beide foto’s.
Adres: Apollolaan 15, Amsterdam Zuid

Instagram hotspot: Fotoplek nr. 4
Ben je fan van architectuur? Dan is deze fotoplek ideaal voor jou, je kunt hier niet alleen mooie foto’s van jezelf maken, maar ook van de prachtige en bijzondere gebouwen die hier staan. Ik heb het natuurlijk over de Houthavens in Amsterdam. Je hebt hier ook veel diversiteit aan foto plekken, dus het is zeker een bezoekje waard.
Adres:
Danzigerkade, Amsterdam Houthavens.

Instagram hotspot: Fotoplek nr. 5
Deze fotoplek heb je waarschijnlijk al een aantal keer voorbij zien komen op Instagram.
Deze plek leent zich voor vele leuke foto’s, omdat je vanuit diverse hoeken toffe foto’s kunt maken. Daarnaast zit deze plek ook dichtbij het Amstelhotel, wat ook een toffe locatie is voor een foto.
Deze plek kun je dus makkelijk meepakken als je meerdere foto’s wilt maken. De straat is over het algemeen rustig en je kunt er ook goed parkeren. Denk er wel om dat het betaald parkeren is.
Adres:
Sarphatikade, Amsterdam.

Houd mijn blog en Instagram in de gaten voor nog meer leuke fotoplekken. Vaak deel ik de locatie onder mijn post op Instagram. Maar, ik ben zeker van plan om vaker leuke Instagram hotspots met jullie te delen!

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen van mijn blog? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te lezen.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Wat leuk om te zien, bedankt voor de tips! Ga zo door 🙂

    1. Dankjewel!😃😃

  2. […] dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen van mijn blog? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: