Hotel Hotspot: Fourheads Private Suites in Rome

fourheads private suites jacuzzi

Het is weer tijd voor een Hotel Hotspot! Deze keer bezoek ik het Fourheads Private Suites hotel in Rome. Een fijne uitvalsbasis om de prachtige Italiaanse stad Rome te verkennen. Waarom dit hotel een goede keuze is voor een stedentrip naar Rome, lees je in deze blogpost. Je vindt in deze blogpost o.a. meer over de kamers, de locatie en het ontbijt.

Het hotel
Fourheads Private Suites is een boutique hotel met ruime en luxe kamers. Daarnaast is het hotel betaalbaar voor een leuke stedentrip naar Rome. Eigenlijk is dit boutique hotel een bed&breakfast. Het hotel bevat veel trappen en heeft een kleine lift. Deze lift is prima te gebruiken als 1-persoons lift samen met jouw bagage. De receptie is tot 13.00 uur aanwezig, maar het is geen probleem als je later aankomt. Ze zorgen er voor dat je gerust kan inchecken zonder poespas. Stella van de receptie is gastvrij en zal er voor zorgen dat alles naar wens is.

De kamers
Fourheads Private Suites heeft hotelkamers verspreid over een aantal verdiepingen. Er zijn twee kamers waar je uit kunt kiezen. De superior double room of de queen room with jacuzzi. Wij hebben beide kamers mogen proberen van Fourheads. Dit was een hele beleving. Beide kamers waren ruim en fijn. Wat mij opviel was de grote badkamer in beide kamers, dit vond ik zelf prettig. Daarnaast is er genoeg ruimte om je koffer open te gooien en ligt het bed heerlijk. Het enige waar ik aan gewend ben, zijn veel fluffy kussens, het kussen hier was redelijk plat. Dit was eigenlijk het enige wat ik iets minder vond. Voor de rest was alles namelijk helemaal naar wens. Bedden waren ruim, het was schoon, goede airconditioning en iedere dag werd er schoongemaakt. Heerlijk om weer in een opgemaakt bed te liggen als je terug komt na een dag slenteren in Rome.

Uiteraard is de kamer met jacuzzi iets luxer, deze kamer is ook groter. Als het binnen je budget valt, zou ik ook zeker voor de jacuzzi kamer gaan. Waarom? Omdat het heel fijn is om na een lange dag in de stad even heerlijk te bubbelen in een jacuzzi. Het is heel ontspannend. Het leuke aan de jacuzzi is, is dat je je eigen muziek via bluetooth kan afspelen en je zelfs verschillende kleuren licht kan kiezen. Dit is een leuk extraatje! Voor maximaal 50 euro per nacht meer boek je al deze jacuzzi kamer.

Het ontbijt
Het ontbijt is net buiten de deur. Dit wordt geserveerd in een ander klein boutique hotel om de hoek. Reken er op dat je hiervoor ongeveer 2 minuten moet lopen. Het ontbijt is à la carte. Je kunt een aantal dingen kiezen van de kaart en je kunt zowel buiten als binnen zitten. Het ontbijt was genoeg en lekker, het is geen uitgebreid continentaal ontbijt. Op de foto’s kun je meer zien van het ontbijt. Je krijgt van Fourheads Private Suites een kaartje, dit moet je vervolgens inleveren bij het ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd in het Tree Charme Parliament Boutique Hotel. Ik heb iedere ochtend van dit heerlijke ontbijtje genoten!

De locatie
Het hotel ligt op loopafstand van diverse bezienswaardigheden, zoals het Pantheon, Trevifontein, maar ook de Spaanse trappen. Ideaal als je Rome graag te voet wilt verkennen, zoals wij. Vind je wandelen echt niet erg? Dan zijn zelfs het Colosseum en het Vaticaan te lopen vanaf dit hotel. Reken er op dat je dan zo’n 25/30 minuten aan het wandelen bent.

Daarnaast zijn er veel goede en leuke restaurantjes in de omgeving (Da Gino en Poldo e Gianna zitten om de hoek, hier kun je echt heerlijk eten!). Oja en.. vergeet vooral niet de gelato te proeven bij Giolitti, deze geweldige gelateria zit hier praktisch om de hoek.

Extra informatie
Wil je meer informatie over het Fourheads Private Suites hotel? Check dan vooral de website voor een impressie van dit hotel. Het hotel is gevestigd aan Via Campo Marzio 12 in Rome en is goed bereikbaar. Mocht je de kamer nummers exact willen weten: wij verbleven in jacuzzi kamer 206 en superior kamer 303.

Tegen betaling kun je bij Fourheads een auto parkeren. Wij kwamen per trein aan en hebben ervoor gekozen om een taxi te nemen vanaf het station. Dit kostte ons rond de 12 euro inclusief bagage. Kom je vanaf de luchthaven? Check dan vooral de mogelijkheden met de taxi service van het hotel.

Wist je dat Rome een geweldige stop kan zijn voor een uitgebreide rondreis, maar ook zelfs voor een wereldreis? Rome is echt een stad die je gezien moet hebben! Wil je op wereldreis, maar weet je niet waar te beginnen? Collega bloggers Lisa&Erik van Reisstel hebben dé tips voor het plannen van een wereldreis.

Wil je meer weten over mijn reis naar Italië? Check dan vooral mijn Instagram of stuur mij een berichtje. Ik help je graag verder!

Op de hoogte blijven van JustbyJennifer? Volg JustbyJennifer dan op Instagram en/of Facebook. Wil je liever meer lezen van mijn blog? Klik dan op deze link om mijn vorige blogpost te lezen.

Sidenote: Dit bezoek was tijdens de zomer van 2021 en in samenwerking met Fourheads Private Suites.

Wijzigingen onder voorbehoud.

justbyjennifer

Blogger & Leerkracht.

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

  1. […] je meer weten over mijn reis naar Italië? Ik heb een leuke tip voor als je een hotel zoekt in Rome. Zeker de moeite waard om even een kijkje te […]

  2. […] Zo zie je nog iets extra’s van de stad en taxi’s zijn niet heel duur. Wij verbleven in een luxe boutique hotel inclusief ontbijt: Fourhead Private Suites. Dit hotel ligt centraal en op loopafstand van diverse […]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: